Cum poate arăta FCSB diseară după ultimele transferuri! Noi improvizații în echipa de start

Articol de Realitatea Sportivă null - Publicat joi, 24 septembrie 2020, ora 12:48,
pintilii giurgiu

FCSB se transformă din nou pentru un meci din cupele europene. Iar ultimii jucători aduși pot începe întâlnirea cu Liberec încă din primul minut. 

Cu un lot afectat serios de focarul cu coronavirus și cu trasferuri reușite pe ultima sută de metri, FCSB încercă să alinieze un prim 11 competitiv la Giurgiu. După ce Dennis Man și Florin Tănase au ieșit pozitivi, tripleta ofensivă obișnuită a roș-albaștrilor nu va mai avea niciun reprezentant în confruntarea din turul 3 preliminar al Europa League.

În condițiile absențelor numeroase, cei trei jucători aduși cu ajutorul Aneimaria Prodan vor fi titulari contra alb-albaștrilor din Cehia. Goran Karanovic, David Caiado și Gabi Enache vor debuta în tricoul roș-albastru încă din primul minut al duelului care o trimite pe câștigătoare la un pas de grupele Europa League.

Iată cum ar arăta primul 11 cu cei trei nou veniți la echipă:

Straton – G.Enache, Simion, Cană, Panțîru – Horșia, Perianu, Caiado – R. Ion, Karanovici, Ad. Petre.

În acest moment, FCSB are nu mai puțin de 28 de cazuri de covid la nivelul întregii echipe, dintre care 15 sunt în rândul fotbaliștilor.

Citește și UEFA, ultima decizie cu privire la meciul FCSB-Slovan! Ce mai poate face clubul roș-albastru în cursul zilei de astăzi

fcsbrealitateatransferurislovan liberecEuropa Leagueechipa probabilă
French Open Tennis, Day Fourteen, Roland Garros, Paris, France – 12 Jun 2021

Roland Garros 2021. Barbora Krejcikova s-a impus pe zgura pariziană

UtaArad

Cum a mai căzut un transfer încercat de FCSB: ”Suma cerută pe mine e destul de mare”