Cum s-a pierdut pe drum o speranţă a fotbalului românesc: ,,A intervenit mentalitatea de român infect! Bani, maşini, femei”

Articol de Mihai Cristian - Publicat marți, 26 octombrie 2021, ora 08:15,
Cristian Daminuţă
Cristian Daminuţă

România a promis mereu în materie de sport. Însă cei mai mulţi practicanţi ai oricărui sport se pierd pe drum din diferite motive. O fostă speranţă a fotbalul românesc a spus acum lucrurilor pe nume, de ce nu a reuşit în fotbal, deşi putea să aibă o carieră fabuloasă.

Cristian Daminuţă a primit o şansă pe care nu mulţi o au. Acesta a trecut pe la cele mai mari echipe din Italia, Inter şi AC Milan, însă nu a excelat la niciuna dintre cele două. Acesta mărturiseşte că mentalitatea românească l-a făcut să o ia pe căi greşite. Deşi era în vestiar cu Zlatan Ibrahimovic, acesta era cu mintea în cu totul altă parte decât la fotbal.

,,Mi-am pierdut inocența când am trecut la seniori în momentul în care am ajuns la Inter. Atunci a intervenit mentalitatea de român infect. Bani, mașini, femei, exact gândirea de doi lei care a ruinat multe talente de jucători români.

Citeşte şi ANAMARIA PRODAN A ÎNCERCAT SĂ FIE CÂT MAI APROAPE LAURENŢIU REGHECAMPF: ,,SĂ NU-ŞI PIARDĂ DEMNITATEA ŞI MÂNDRIA”

În orice altă nație mă nășteam, dacă reușeam să ajung la Inter în proporție de 80 la sută confirmam… Bineînțeles e vorba și de noroc, dar sunt de părere că norocul ți-l faci și singur.

M-am trezit la 18 ani în vestiar cu Ibrahimovic. Nu realizam acest lucru. Eram pasionat de Bamboo și de șmecherii ieftine. Atunci, dacă aveam puterea mentală să muncesc de trei ori mai mult în loc să mai bifez câte-o «mujer latina» de prin reviste…

Dar răbdarea e o virtute. La mine, din păcate, s-a derulat totul pe repede înainte și am uitat că de fapt eu sunt la început de drum.

Am făcut alegeri greșite. Dacă pui și greșelile din viața personală, înmulțite cu greșelile impresarilor, ajungi la final să ai un rezultat de îți vine să te urci pe pereți. Ce m-a ținut în viață până acum e psihicul. Am un psihic foarte puternic.”, a declarat Cristian Daminuţă, pentru GSP.

Ajuns la vârsta de 31 de ani, Cristian Daminuţă este legitimat la ACS Poli Timişoara, în Liga a 3-a din România, formaţie cu care a semnat în ianuarie 2020.

Citeşte şi DETALII DIN INTERIOR! LAURENŢIU REGHECAMPF, APĂRAT ÎN DIVORŢUL DE ANAMARIA PRODAN: ,,MI-E GREU SĂ CRED CĂ L-AR PUTEA INFLUENŢA CINEVA”

 

realitateadinamosperanta fotbalului romanescintercristian daminutaac milan