SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Detalii din interior! Laurenţiu Reghecampf, apărat în divorţul de Anamaria Prodan: ,,Mi-e greu să cred că l-ar putea influenţa cineva”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 25 octombrie 2021, ora 11:42,
Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan – Laurențiu Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la CS U Craiova, a declarat recent că vrea să se separe de Anamaria Prodan, iar pentru acest fapt a depus actele de divorţ.

Acesta s-a cuplat cu Corina Caciuc, femeie alături de care aşteaptă un copil în perioada următoare. Mai exact, peste şase luni ar trebui să nască o fetiţă.

Citeşte şi MESAJUL ANAMARIEI PRODAN, ÎN ZIUA LANSĂRII PROPRIEI CĂRȚI: „CÂND CINEVA TRĂDEAZĂ CA UN MIŞEL, NU MAI ARE CUM SĂ STEA LÂNGĂ MINE”

În divorţul de Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf este apărat chiar de fina Ramona Lăzuran. Aceasta mărturişte că tehnicianul lui CS U Craiova are în continuare grijă de ,,Bebeto”, fiul pe care îl are împreună cu Anamaria Prodan şi nu s-a dezis deloc de acesta în tpată această perioadă mai dificilă.

,,Greșit! Laurențiu îl vizitează și vorbește periodic cu Laurențiu Junior, cu copilul, îl iubește foarte mult. Nu cred că ar putea cineva vreodată să-i schimbe sentimentul pentru copilul lui. Niciodată, nu există așa ceva. Este total eronat. Mi-e greu să cred că cineva ar putea să-l influențe pe Laurențiu în privința copiilor lui.”, a declarat Ramona Lăzuran, pentru wowbiz.ro.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf/Sursa foto: Fanatik
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf/Sursa foto: Fanatik

Citeşte şi ANAMARIA PRODAN A ÎNCERCAT SĂ FIE CÂT MAI APROAPE LAURENŢIU REGHECAMPF: ,,SĂ NU-ŞI PIARDĂ DEMNITATEA ŞI MÂNDRIA”

realitateacraiovaramona lazurananamaria prodanbebetolaurentiu reghecampf