Cum și-a dat seama Shakira că este înșelată. Detaliul banal care l-a dat de gol pe Gerard Pique

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2023, ora 14:29,
Gerard Pique și Shakira
Gerard Pique și Shakira

Cântăreața Shakira ar fi dezvăluit unde și cum a aflat despre faptul că fostul ei partener Gerard Pique are o aventură.

Clarei Chia Marti mânca din „frigiderul conjugal” mâncărurile care nu-i plăceau lui Gerard Pique

Se pare că pericolul a fost în propria ei casă. Cântăreața a dat mai multe declarații care au trădat-o, informează realitatea.net.

Mai mulți jurnaliști au declarat că Shakira ar fi descoperit că fostul fotbalist Gerard Pique i-a fost infidel prin urmele de mâncare din frigider, de vreme ce fotbalistul a adus-o pe Clara Chia în căminul conjugal de mai multe ori.

Se pare că a descoperit prezența Clarei Chia Marti, noua iubită a lui Pique, în casa lor, pentru că și-a dat seama că cineva mănâncă din frigider alimente care nu i-au plăcut lui”, susțin ziariștii mondeni.

Cu toate acestea, în fața tuturor rămâne valabilă varianta oficială că s-au despărțit din cauza monotoniei. Deci, această teorie nu a fost pe deplin lămurită și nici infidelitatea fotbalistului nu este dovedită.

Shakira și Gerard Pique au de împărțit o avere de 700 de milioane de euro

După ce a aflat că Pique „îi pune coarne” cu o tânără de 20 de ani, Shakira nu a vrut să rupă relația pentru că încă are sentimente foarte puternice pentru fotbalist.

Ar fi încercat de două ori să se vadă cu el, dar bărbatul refuză orice contact, plecând și de acasă. Abia când și-a dat seama că relația lor nu mai are vreo șansă, vedeta a trimis comunicatul despre separare.

Pique a fost cel care a vrut ca el și Shakira să stea separat o perioadă, nu ea. Nu pot spune exact ce fel de relație are Pique cu acea tânără, pentru i-aș face rău Shakirei”, a dezvăluit jurnalista Lorena Vazquez.

Din punct de vedere legal, despărțirea dintre Shakira și Pique nu va fi deloc ușoară. Cuplul are doi copii și instanța trebuie să decidă cine va deține custodia.

Lucrurile sunt complicate și atunci cânt vine vorba de bani. Vedetele au de împărțit o avere uriașă (700 de milioane de euro) și o mulțime de proprietăți în Spania, Columbia, Mexic și SUA.

Cântăreața a plecat deja din Barcelona și s-a mutat la Miami, unde deține o vilă cu ieșire la plajă, evaluată la 16 milioane de euro.

shakiraGerard Pique