Cum şi-a impresionat Dinu Todoran jucătorii la FCSB: ,,Ne dă şi nouă din dorinţa lui”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 11:18,
FCSB
FCSB

Dinu Todoran este alesul celor de la FCSB pentru a antrena echipa în acest sezon şi pentru a o duce pe culmile gloriei, acolo unde nu a mai fost de multă vreme.

Deşi numirea sa a luat prin surprindere pe foarte multă lume, Dinu Todoran şi-a impresionat jucătorii echipei pe care o pregăteşte acum.

Olimpiu Moruţan, mijlocaşul FCSB-ului, a dezvăluit cum a impresionat Dinu Todoran pe toată lumea din club.

,,Domnul antrenor are principiile lui de joc, le-am antrenat și sper ca anul acesta să fie mai bun ca anul trecut. Când jucăm din trei în trei zile o să prindem ritmul de joc. Nu m-a cucerit doar pe mine, a vorbit cu tot grupul, ne-a susținut, a spus să avem încredere în noi și anul acesta va fi foarte bun.”, a declarat Moruţan, la conferinţa de presă.

,,Pe domnul profesor îl știu de la meciul cu Malta de la Giurgiu, de la U21, de atunci îl știu. Este un antrenor tânăr, cu dorință de afirmare. Ne dă și nouă din dorința lui și sper să facem o figură cât mai bună împreună.”, a precizat şi Denis Haruţ.

Cum ar putea arăta primul 11 al celor de la FCSB în meciul cu FC Botoşani din prima etapă

Vlad – Haruț, Al. Crețu, Vucur, Radunovic – Olaru, Ov. Popescu, Oaidă – Moruțan, Tănase, Oct. Popescu

Citeşte şi CU CINE SE LUPTĂ FCSB LA TITLU ÎN NOUL SEZON DE LIGA 1! GIGI BECALI: ,,MĂ BAT CU EI! NU TREBUIE SĂ NE ÎNCURCĂM CU ECHIPE MICI”

fcsbdinu todoranharutMoruţanrealitatea