Cum va putea pleca Florin Tănase de la FCSB! Anunţul făcut de Mihai Stoica

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 13:41,
Florin Tănase, FCSB
Florin Tănase, FCSB

Înaintea debutului noului sezon de Liga 1, Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a susţinut o conferinţă de presă, în care a vorbit despre subiectele din jurul echipei ,,roş-albastre”.

Acesta a abordat tema plecării lui Florin Tănase de la FCSB. Stoica spune că atacabtul nu va pleca de la echipa ,,roş-albastră decât dacă cineva va oferi o sumă foarte mnare în schimbul serviciilor sale.

Oficialul FCSB este convins că dacă cineva l-ar fi monitorizat pe Tănase la ultimul antrenament de la FCSB, ar fi plătit imediat suma de transfer cdrută de patronul echipei şi totul într-o singură tranşă.

,,Tănase nu pleacă! Dacă va pleca, vom discuta. Dacă va pleca, va pleca pe o sumă foarte mare. Patronul noastre cumpără și scump, dar vinde foarte scump. Posibilități de plecare sunt pentru oricine. Dacă venea cineva să-l vadă ieri la antrenament, probabil că dădea banii imediat, într-o singură tranșă.”, a declarat Mihai Stoica, la conferiţa de presă.

,,Nu am zis că-l dau pe 4.000.000. Tănase m-a sunat, mi-a zis că ei dau 4.000.000 de euro. Mi-a zis că Al-Ain dă 4.000.000 de euro. I-am zis ‘nu te dau, mă!’. El zice ‘hai, nea Gigi…’. I-am zis ‘nu te dau, să dea 4.500.000 și te las!’. Asta a fost discuția. Nu, nu-l dau.”, declara Gigi Becali, după oferta din Emirate, potrivit Digisport.

Fiind golgheterul sezonului trecut de Liga 1, Florin Tănase are acum o cotă de piaţă în valoare de cinci milioane de euro, potrivit celor de la Transfermarkt.com.

Citeşte şi VIDEO | DINU TODORAN, ÎNAINTEA DEBUTULUI NOULUI SEZON: ,,TREBUIE SĂ ÎNDEPLINIM CE-ŞI DOREŞTE DOMNUL GIGI”

fcsbmihai stoicarealitateatransferflorin tanase