VIDEO | Dinu Todoran, înaintea debutului noului sezon: ,,Trebuie să îndeplinim ce-şi doreşte domnul Gigi”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 12:39,
DINU TODORAN
DINU TODORAN

Dinu Todoran, antrenorul celor de la FCSB, a susţinut o conferinţă de presă înaintea debutului noului sezon de Liga 1, contra celor de la FC Botoşani.

Acesta spune că principala ţintă a FCSB-ului transmisă de patronul Becali este aceea de a se câştiga titlul la final de sezon. Todoran se arată încrezător în lotul de jucători pe care îl are la dispoziţie.

Tehnicianul este încântat de faptul că toţi jucătorii echipei pe care o antrenează sunt dornici de performanţă în noul sezon ce urmează să vină.

,,Mă bucur că am venit la cea mai galonată echipă. Sunt mulţumit de jucători, au răspuns foarte bine la antrenamente, şi sperăm să ne îndeplinim obiectivele. Ne dorim cu toţii să câştigăm titlul. Ţinând cont de lotul pe care-l avem, cred că o să câştigăm campionatul. Dar nu o să fie uşor.

Nea Gigi ne-a spus ce îşi doreşte şi trebuie să facem în aşa fel să îndeplinim… Îşi doreşte să câştigăm campionatul. Am cei mai buni jucători din România pe toate compartimentele. Şi sunt dornici de performanţă.

Sunt foarte talentaţi, tineri care pe viitor o să spună un cuvânt în fotbalul românesc. Mă bucur că am acest grup. Mă bucur că suporterii sunt alături de noi, mai ales şi Peluza Nord. Trebuie să creadă în noi şi să fie alături de noi.”, a declarat Dinu Todoran, la conferinţa de presă.

FCSB debutează în Liga 1 cu FC Botoşani, joi, de la ora 20:30, în deplasare.

Citeşte şi VIDEO | MIHAI STOICA, DESPRE VARIANTA SORESCU LA FCSB: ,,EL NU TREBUIE SĂ FIE PROPUS! E UNUL DINTRE CEI MAI BUNI”

realitatealiga 1dinu todoranfcsbbotoșani