SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Cum vrea să depășească Florinel Coman situația grea: „Ne doare sufletul”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat duminică, 19 septembrie 2021, ora 16:13,
Florinel Coman
Florinel Coman

Florinel Coman trece prin cea mai neagră perioadă din cariera sa. Anul 2021 a fost unul cu adevărat dificil pentru jucătorul FCSB-ului.

După ce a fost indisponibil o bună bucată de vreme în ediția trecută de campionat, se părea că noul sezon va fi mai bun. Insă, la partida cu Sepsi, prima cu Edi Iordănescu pe bancă, extrema de 23 de ani a ieșit accidentat de pe teren. A fost operat și este în pericol să rateze toate meciurile din anul curent.

Această perioadă dificilă l-a afectat și psihic pe internaționalul român. Octavian Grozea, expert pe partea psihologică și de dezvoltare, alături de fostul jucător Cătălin Munteanu, a mărturisit că Florinel Coman a făcut nenumărate ședințe de mental coaching pentru a trece peste situația grea în care se află.

”Abia așteptăm să se întoarcă Florinel Coman. Pe noi, prietenii lui, sfătuitorii, mentorii lui, ne doare sufletul de ce i se întâmplă de un an de zile. El este foarte serios. Cred că, cel puțin așa spune el, dacă nu ar fi avut sprijin din exterior, i-ar fi fost foarte greu să treacă peste ultimul an.

Din septembrie anul trecut, când s-a accidentat la călcâi, a stat două-trei luni, a intrat aproape refăcut, iar s-a accidentat. Are foarte puține meciuri din cauza accidentărilor.

E greu, mai ales pentru un fotbalist ca el, care nu a pățit nicio accidentare serioasă până anul trecut. A jucat cât a fost în formă”, a declarat Octavian Grozea, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | JUCĂTORII FCSB-ULUI RĂMÂN CU PICIOARELE PE PĂMÂNT DUPĂ ULTIMELE REZULTATE! DE CE SE TEM ACEȘTIA

Florinel Comanmental coachingaccidentarerealitateafcsb