CUPA ROMÂNIEI | Gloria Buzău – FCSB nu se mai joacă! Roș-albaștrii, calificați în optimile de finală

Articol de Dragoș Vasile - Publicat vineri, 27 noiembrie 2020, ora 21:15,
fcsb 1 (2)

Gloria Buzău a anunțat că meciul cu FCSB din Cupa României nu se va mai disputa.

Formația lui Ilie Stan a anunțat că are 13 cazuri de COVID-19 în cadrul clubului, 10 fotbaliști și 3 membrii din staff-ul tehnic, iar partida cu roș-albaștrii nu se va mai juca.

De asemenea, un test efectuat de un sportiv este neconcludent.

”Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze suporterii echipei de fotbal că partida din cadrul 16-imilor Cupei României, dintre SCM Gloria Buzău şi SC Fotbal Club FCSB SA, programată să se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 20:45, nu se mai desfășoară.

Din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieșit că trei dintre membrii staff-ului tehnic și zece sportivi ai secției fotbal a clubului buzoian au fost depistați pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent.

Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situația celor paisprezece a fost comunicată atât Direcției de Sănătate Publică Buzău, cât și Federației Române de Fotbal.” este comunicatul emis de formația din Buzău.

Astfel, în urma acestei decizii, formația lui Toni Petrea s-a calificat în optimile de finală ”la masa verde”.

INFO: Regulamentul Cupei pentru acest sezon nu permite reprogramarea meciurilor care nu se pot juca din cauza echipelor la care sunt depistate focare de COVID-19.

Vezi și VIDEO | Recepția ”bijuteriei” din Ghencea a avut loc azi! Gică Popescu: ”Steaua ’86 și echipa națională au obținut aici mari performanțe sportive”

gloria buzaucupa romanieirealitateafcsb
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”