SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

„Curățenia” de la Dinamo, în mâna lui Rednic: „El are experiență mare în acest domeniu”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 19 octombrie 2021, ora 19:24,
IULIU MUREȘAN
IULIU MUREȘAN

Venirea lui Mircea Rednic la Dinamo a schimbat multe în cadrul clubului, însă nu și forma sportivă. ”Câinii” sunt tot penultimii în Liga 1.

După ce a adus o serie de jucători pentru a-și îmbunătăți lotul și a avea mai multe variante la care să apeleze, ”Puriul” vrea să se se despartă de unii dintre elevii săi. Unul dintre primele nume înainte în acest sens este cel al lui Constantin Nica.

Iuliu Mureșan a explicat faptul că fundașul de 28 de ani a fost primul jucător cu care Dinamo a semnat după ridicarea interdicției la transferuri. Acesta se antrena deja de mai mult timp timp cu echipa, iar Dario Bonetti l-a luat și pentru că este vorbitor de limbă italiană.

De asemenea, administratorul special din Ștefan cel Mare a dezvăluit că Nica nu intră în vederile lui Rednic, dar încă nu s-a luat nicio decizie oficială în privința lui.

”A fost primul transfer pe care l-am făcut după ridicarea restricției, pentru că se antrena deja de șapte luni cu Dinamo. Accidentările s-au ținut lanț de el, e și ghinionist. El e un băiat liniștit, la antrenament e eficace. Am avut o discuție cu Mircea Rednic despre jucător și încă nu s-a hotărât nimic, dar deocamdată nu intră în vederile lui să îl folosească. Încă nu e luată o decizie. Eu îl apreciez, e un băiat deosebit.

CITEȘTE ȘI –>> DECLARAŢIE ŞOCANTĂ FĂCUTĂ DE UN FOST JUCĂTOR AL LUI DINAMO: ,,A ÎNFIPT SABIA ÎN MINE! ŢÂȘNEA SÂNGELE CA DIN CIȘMEA”

Vedem ce se va întâmpla, pentru că lucrurile sunt în dinamică. De exemplu, când a venit Bonetti, mi l-a cerut pe Nica și pentru că știe italiană, îl folosea și ca translator, deși nu era neapărat nevoie.

Constantin Nica

Antrenorii au viziuni diferite și lucrurile se discută. Convenim. Când se ia o decizie, aceasta este comună. Mircea Rednic propune și eu sunt de acord cu el la adus jucători. Se vede că încă mai avem nevoie. El are experiență mare în acest domeniu. Eu nu mă opun, pentru că vreau binele echipei”, a declarat Iuliu Mureșan, pentru Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> MIRCEA REDNIC, UMILIT DE TORJE. MOMENTUL S-A PETRECUT ÎN FAȚA ÎNTREGULUI LOT DINAMOVIST

iuliu mureșanconstantin nicadinamomircea rednicrealitatea