Curg laudele pentru un fotbalist de la FCSB: „De la Hagi și Balaci eu nu am mai văzut așa jucător la noi!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2021, ora 15:30,
fcsb

Elevii lui Toni Petrea au reușit să impresioneze în acest sezon, datorită poftei de joc și a numărului mare de goluri înscrise în cele 15 meciuri din Liga 1!

Lider în campionat la finalul anului 2020, FCSB a fost o adevărată “mașinărie” de goluri în meciurile disputate în actualul sezon, iar tinerii din atacul “roș-albaștrilor” le-au dat mari bătăi de cap adversarilor în fiecare meci.

Unul dintre remarcații formației bucureștene în ultima perioadă a fost puștiul de doar 18 ani, Octavian Popescu. Mijlocașul ofensiv al celor de la FCSB a impresionat pe toată lumea cu evoluțiile sale, fiind chiar titularizat de Toni Petrea în linia de atac a echipei.

Fostul președinte al LPF, Mitică Dragomir, a vorbit despre viitorul tânărului fotbalist de la FCSB și este de părere că noua speranță a lui Gigi Becali va ajunge un fotbalist foarte mare, pe care se vor bate cluburi importante ale Europei. Ulterior, Oracolul din Bălcești a îndrăznit chiar să îl compare pe Popescu cu jucători precum Gică Hagi sau Ilie Balaci.

„Octavian Popescu va ajunge mare fotbalist. Dar nu mare, foarte mare! Are niște calități extraordinare. Gigi Becali îl va vinde pe o sumă record, va fi cel mai scump din România. Are dribling, are vână. De la Hagi și Balaci eu nu am mai văzut așa jucător la noi.

Se vor bate marile cluburi ale Europei pe el în câțiva ani. Dar FCSB trebuie să îl protejeze. Am văzut că au grijă de el și nu îl bagă în toate meciurile. Trebuie să se antreneze zilnic suplimentar, să aibă câte două ședințe de pregătire. Și să nu îl folosească meci de meci, mai ales că el fiind tehnic va fi „vânat”.

Citește și A venit răspunsul dat de Soiledis la propunerea surpriză venită din Liga 1! “Noi am fost foarte corecți”

La Liga 1, mai ales ăștia cu experiență, dacă ai trecut o dată de ei, te lasă. Dar a doua oară dau cu tine de pământ de nu te vezi. De aceea e important să fie puternic în picioare, ca să reziste la duelurile astea”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Pro Sport.

“Puștiul minune” al lui Gigi Becali a fost adus de către FCSB de la clubul de juniori Metropolitan, fostul Regal Sport, în schimbul a 100.000 de euro pentru 90% din drepturile fotbalistului. După scurt timp, “roș-albaștrii” au mai plătit încă 100.000 de euro celor de la Metropolitan și au cumpărat și restul de 10% din drepturile acestuia, astfel că în acest moment FCSB deține în întregime procentele jucătorului de 18 ani.

30 iunie 2024 este data până la care Octavian Popescu are contract cu cei de la FCSB.

Citește și Nu e nici Man, nici Olaru și nici Moruțan! FCSB a primit oferte pentru doi jucători importanți

 

octavian popesculiga 1realitateafcsbmitica dragomir
Hjulmand udvælger første landshold

EURO 2020 | Selecţionerul Danemarcei: ,,Jucătorii sunt terminaţi emoţional”

Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda