„Cutremur” în Ștefan cel Mare! Dinamo, obligată să achite o sumă uriașă: „Nu șterge nimeni nimic”

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 20 octombrie 2021, ora 10:22,
Dinamo
Dinamo

Continuă veștile rele pentru dinamoviști, asta după ce clubul a intrat în insolvență pentru a doua oară în ultimii ani!

Alb-roșii primesc lovitură după lovitură pe plan financiar, astfel că acum a venit rândul lui Vasile Șiman să iasă la atac. Fostul patron al celor de la Sportul Studențesc își cere banii de pe urma lui Ionuț Șerban. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este cel mai vechi jucător din tabăra „alb-roșilor”, fiind de opt ani în curtea clubului din Ștefan cel Mare.

Concret, mijlocașul venit în anul 2013 de la Sportul Studențesc are o clauză contractuală potrivit căreia Dinamo va trebui să îi achite un milion de euro lui Șiman, indiferent de modul în care clubul se desparte de fotbalist. „Câinii” au sperat degeaba că odată cu intrarea în insolvență vor șterge această înțelegere, însă fostul patron al „studenților” a declarat că încă își așteaptă banii de pe urma lui Șerban.

„Ce treabă avem noi cu masa credală? De ce trebuia să fim acolo? E vorba despre o datorie apărută după data de 28 iunie, când a intrat Dinamo în insolvență. Cei de la Dinamo nu pot șterge datoria. Păi, ce, ei sunt în măsură să șteargă datorii? Ce sunt ei, instanță, să șteargă sau să nu șteargă? Nu șterge nimeni nimic. Pur și simplu, se poate să nu cazi de acord. Nu trebuie să fie așa cum spun eu sau așa cum spun ei. Deocamdată n-am făcut niciun demers. Vom discuta cu ei, la un moment dat, și vedem. Nu e grabă, Dinamo are alte priorități acum!”, a declarat Vasile Șiman pentru GSP.

Citește și MIRCEA REDNIC NU ARE LINIȘTE LA DINAMO! JUCĂTORII AU PORNIT UN NOU SCANDAL ÎN ȘTEFAN CEL MARE

vasile simanliga 1realitateadinamoionut serbandeclaratiidatorie dinamo