Cutremur în Ștefan cel Mare! Negoiță a început negocierile: căpitanul lui Dinamo, doar 50.000 de euro!

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 11 aprilie 2020, ora 13:20,
sorescu la gramada

Dinamo continua să aibă probleme în plină criză de coronavirus. După ce Ionuț Negoiță a anunțat sfârșitul echipei din Ștefan cel Mare și fără bani de salarii, echipa are ca principală problemă supraviețuirea.

Bogdan Bălănescu a apelat la varianta disperată de a vinde orice titular din echipă, pentru orice sumă, astfel încât clubul să adune suficienți bani pentru a lua licența pentru următorul sezon.

Bălănescu așteaptă un răspuns zilele acestea de la mai multe cluburi din Championship, unde mijlocașul Deian Sorescu a fost propus pentru suma de 50.000 de euro!

Cota de piață a lui Deian Sorescu este în valoare de 725.000 de euro, potrivit transfermarkt.com.

În actualul sezon, fotbalistul de 22 de ani a bifat 27 de prezențe pentru Dinamo, în toate competițiile, reușind să înscrie 7 goluri.

Ceilalți jucători care ar putea să fie vânduți pentru sume mici sunt Mihai Popescu, Ricardo Grigore sau Robert Moldoveanu. Se așteaptă răspunsuri din țări precum Turcia, Grecia, Cipru și chiar Mexic, conform ProSport.

După anunțul lui Ionuț Negoiță că se va închide clubul în două săptămâni, impresarii l-au anunțat pe Bălănescu că nu mai vrea nimeni să plătească bani serioși pe jucători și că preferă să aștepte ca aceștia să devină liberi după ce clubul se închide. De aceea a acceptat Bălănescu să negocieze pentru sume modice de bani.Cu alte cuvinte, involuntar, Negoiță a scăzut și mai mult cota jucătorilor.

Chiar dacă Dinamo își va vinde titularii și va face rost de bani pentru a plăti datoriile astfel încât să ia licența, ”câinii” tot ar mai avea o problemă importantă de rezolvat și anume să reziste în Liga 1. Echipa este la doar trei puncte de retrogradare, iar dacă va vinde titulari, clubul își va îngreuna și mai mult situația.

CITEȘTE ȘI: ”Câinii”, contraatac la adresa lui Negoiță: ”Cel puțin 6-7 jucători nu vor mai veni la antrenamente!”

 

ionuț negoițăDan Bălănescudinamodeian soresculiga 1
Christian Eriksen

Christian Eriksen, ales omul meciului Danemarca – Finlanda

eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal