Dan Alexa, declarație care îi va inflama pe fanii CSA înaintea meciului direct: „Pentru mine, adevărata Steaua este FCSB!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022, ora 18:38,
Dan Alexa
Dan Alexa

FC Brașov o va întâlni pe CSA Steaua în cadrul etapei a 15-a din Liga 2. Dan Alexa, tehnicianul brașovenilor, a vorbit înaintea partidei care se va disputa în Ghencea.

Mai exact, „Chirurgul” a făcut printre altele o declarație care îi va inflama pe fanii celor de la CSA. Iată ce a spus Dan Alexa.

„Pentru mine, adevărata Steaua este FCSB!”

„Pentru mine, adevărata Steaua este FCSB. Vreau să fiu bine înțeles, nu cunosc exact situația juridică, dar ce știu e că atunci când jucam eram adversarul echipei patronate de Gigi Becali, iar MM Stoica era acolo. Îmi este greu acum să văd altfel situația. Pentru mine Steaua este FCSB și îmi asum acest lucru! Un alt motiv să fiu primit cu ostilitate în Ghencea. Este posibil ca în acte CSA să fie Steaua, nu contest acest lucru, Oprița și Ogăraru sunt prietenii mei, doar că eu am jucat contra echipei patronate de Gigi Becali”, a declarat Dan Alexa, în cadrul unei conferințe de presă.

dan alexaliga 2fc brasov