Dan Nistor, declarație surprinzătoare după eșecul cu Botoșani: „Pe 12 mai am botez, sunt naș aici la Craiova!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat duminică, 09 mai 2021, ora 21:48,
nistor craiova

Mijlocașul oltenilor, Dan Nistor, a oferit prima reacție după ce echipa sa a bifat a treia înfrângere consecutivă în Liga 1!

CSU Craiova pare că nu se regăsește în momentul de față, iar ultimele dueluri din play-off, dar și din Cupa României îi găsesc pe elevii lui Marinos Ouzounidis într-o criză severă de rezultate. Oltenii așteaptă acum returul contra divizionarei secunde, Viitorul Pandurii, și speră să ajungă în ultimul act al competiției, unde poate da peste Dinamo sau Astra Giurgiu.

La finalul partidei, Dan Nistor a vorbit despre situația din acest moment de la echipa sa și consideră că important este doar ce se va întâmpla de acum înainte. Ulterior, fotbalistul Craiovei a comentat și pe marginea discuțiilor referitoare la jocurile de culise dintre FCSB și Botoșani, dar și despre interesul celor de la Sepsi, formație care l-ar dori începând din sezonul următor.

nistor

„Ne-a mai rămas locul trei și Cupa României în acest sezon. Am avut foarte multe ocazii de gol, păcat că nu am marcat mai mult. Nu avem ce să facem, asta este viață, nu vreau să mă mai uit înapoi și să-mi aduc aminte ce s-a întâmplat.

(despre relația FCSB-Botoșani) Prefer să mă abțin la această întrebare, nu este problema mea cum au jucat cu alții. Au jucat foarte bine, au câștigat, îi felicit pe această cale și le doresc multă baftă în continuare.

Este un meci foarte important returul Cupei, trebuie să ne calificăm în finală. Mai am trei etape de campionat, semifinala, sper și Cupa. Apoi merg în vacanță, după care vin pe 12, că sunt naș, o să facem un botez și o nuntă aici în Craiova, apoi ne reunim și începem treaba. Nu știu de unde ați văzut dumneavoastră cu Sepsi sau cu Mepsi. Este absolut eronat totul”, a spus Dan Nistor, după meciul cu Botoșani.

Citește și Marius Constantin, prima reacție după un nou eșec al Craiovei: “Trebuie să câștigăm Cupa României!”

realitateadeclaratiiu craiovaplay offdan nistorliga 1
FCSB CRAIOVA OCTAVIAN POPESCU VATAJELU

Reacția lui Anghel Iordănescu, după ce Becali a anunțat cât cere pe Octavian Popescu: „Haideți să ne trezim puțin!”

halep iuruc

Simona Halep și Toni Iuruc s-au decis. Cine vor fi nașii de cununie