Dan Nistor, sincer după eșecul cu FC Botoșani: ”Vom vedea pe ce loc ne vom clasa!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, ora 23:36,
Dan Nistor
Dan Nistor

Echipa FC Botoşani a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, formaţia CS Universitatea Craiova, scor 1-0, într-un meci al etapei a 22-a din Superligă.

Gazdele au înscris unicul gol al meciului în minutul 35, când Mailat a înscris la o minge respinsă de Roguljic.

La finalul meciului, Dan Nistor a oferit mai multe declarații.

”Nici nu ştiu cu ce să încep. Vreau să îmi cer scuze suporterilor, colegilor, antrenorului. Cred că dacă marcam la acea ocazie, era cu totul alta soarta partidei şi am fi plecat cu cele trei puncte.

Ne-au dat acel gol…Practic ni l-am dat noi, nu l-au dat ei, şi s-a rupt totul. O primă repriză foarte slabă făcută de noi. A doua repriză am dominat. Păcat că nu am reuşit să egalăm.

A contat foarte mult. Este antrenorul nostru şi aţi văzut când lipseşte că este greu. Asta nu scuză cu nimic concentrarea noastră din prima repriză.

Primul obiectiv al nostru este clasarea în play-off. După care vom vedea pe ce loc ne vom clasa. Trebuie să strângem rânduri pentru că, zic eu, în a doua repriză am jucat destul de bine.

Va fi un meci foarte greu, cu o echipă bună, nou promovată, dar jucăm acasă şi cred că trebuie să obţinem toate cele trei puncte”, a declarat Dan Nistor la finalul partidei cu FC Botoşani.

dan nistorfc botosani