Daniel Pancu, dezamăgit de prestația Rapidului în meciul cu Farul: „Lucrul ăsta ar trebui să-i pună pe gânduri”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 05 decembrie 2021, ora 17:57,
DANIEL PANCU
DANIEL PANCU

Farul Constanţa a învins-o, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe Rapid, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii 1.

Daniel Pancu, fost jucător al echipei giuleștene, a vorbit despre înfrângerea nou-promovatei.

A fost un meci prost pentru Rapid, cu două schimbări forțate până în minutul 20. Un meci început sub semnul echilibrului, apoi a existat o singură echipă pe teren. La Farul lucrurile sunt clare, ținând cont de cultura clubului, filozofia antrenorului: posesie, progresie, finalizare. Normal, era un stil de joc care îi convenea Rapidului, se putea apăra organizat, aproape de poartă.

Probabil că și-au propus să absoarbă presiunea Farului și să poată lovi pe contraatac, dar a existat o singură echipă pe teren, din minutul 15. La Rapid sunt multe probleme de ordin fizic, de ordin tactic. Din declarațiile lor reiese că obiectivul este să adune puncte, mai puțin calitatea jocului. Doar că trebuie să știe că în fotbal, la fel ca-n viață, există conjuncturi. 

Poți să joci slab și să câștigi niște meciuri, după care vine reversul. Tot am vorbit despre un aspect la meciurile Rapidului: centrările astea plouate. Și mai e un aspect, Rapid e clar într-un moment greu, jucătorilor le lipsește entuziasmul. 

Chiar dacă au câștigat clar cu campioana la Mioveni, de când nu mai au parte de suportul fanilor, Rapid suferă foarte mult”, a declarat Daniel Pancu potrivit DigiSport.

Păcat, pentru că sunt jucători talentați la Rapid. Dar încă o dată o spun, cu toată responsabilitatea, văd un regres. Lucrul ăsta ar trebui să-i pună pe gânduri. Mă refer și la jucătorii tineri, Pănoiu, Ilie, Sefer. Nu sunt convingători când intră, nu poți să-ți pui o bază în ei„, a mai spus Daniel Pancu.

Citește și MIHAI IOSIF, RESEMNAT DUPĂ CE RAPID A RATAT REVENIREA PE PODIUM: „NU SUNTEM ÎN CEA MAI BUNĂ PERIOADĂ”

rapidetapa 18daniel panculiga 12-0faruletapa 19realitatea