Dan Petrescu a dezvăluit tot! Ce i-a spus lui Alin Minteuan după ce i-a luat locul

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 23 martie 2019, ora 12:53,
dan petrescu
dan petrescu

Dan Petrescu (51 de ani) a revenit la CFR Cluj, echipă alături de care a cucerit titlul în Liga 1 sezonul trecut!

Tehnicianul a semnat cu ”feroviarii” pe o perioadă de 3 ani și îi va lua locul pe bancă lui Alin Minteuan. Primul meci pe banca ardelenilor va fi duminică, 24 martie, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș într-o partidă amicală.

Alin Minteuan a fost numit antrenor la CFR după demiterea lui Antonio Conceicao, iar tehnicianul nu a dezamăgit. Echipa a obținut 5 victorii din 5 posibile cu el pe bancă, însă oficialii din Gruia l-au adus pe Dan Petrescu. ”Bursucul” a explicat că l-a felicitat pe Minteuan pentru rezultatele foarte bune și că l-a rugat să lucreze în continuare alături de el.

”Am vorbit cu Minteuan de cum am ajuns la stadion. Ce i-am spus? L-am felicitat pentru rezultatele pe care le-a avut și l-am rugat să lucreze în continuare alături de mine. De ce? Pentru că am nevoie de el, mai ales că el a stat mereu lângă echipă. Eu am stat departe de ei în ultimul timp, așa că am nevoie de un om ca Alin!” a declarat Dan Petrescu pentru Digi Sport.

Sâmbătă, 30 martie, Dan Petrescu va sta pe banca celor de la CFR Cluj în meciul din play-off cu Astra Giurgiu!

Formația din Gruia se află pe primul loc în clasamentul Ligii 1. Ardelenii au un avans de 4 puncte față de locul secund ocupat de Universitatea Craiova și 5 față de FCSB!

declaratiicfr clujliga 1dan petrescu