SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dan Petrescu are parte de tot mai mulți contestatari: „N-are nicio scuză! Știa unde vine”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 11:51,
Sursa foto- CFR/Facebook
Sursa foto- CFR/Facebook

Actualul antrenor al campionei României se află într-un dialog aprins de la distanță cu Marius Șumudică, ultimul tehnician al ardelenilor!

La finalul meciului pierdut la debutul în Conference League, scor 0-1 cu Jablonec, Dan Petrescu a ținut să menționeze faptul că are nevoie de timp pentru a rapara ce s-a făcut greșit la club în ultima perioadă. Această afirmație l-a scos din minți pe Marius Șumudică, care a ieșit la atac și a ținut să îl pună la punct pe fostul component al Generației de Aur.

De partea lui Șumudică este și Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani. Finanțatorul moldovenilor consideră că Petrescu nu are nicio scuză și a știut de la bun început unde va merge și ce jucători va avea la dispoziție.

„E greu sa te bagi acolo, pe de altă parte, cred ca cel care preia ar trebui să uite trecutul. Adică n-are nicio scuză Dan Petrescu să spună ceva de lot pentru ca ştia la ce se duce acolo. Daca ştia că are o problemă de lot, nu venea, nu l-a chemat nimeni”, a spus Valeriu Iftime, potrivit Antena Sport.

Citește și ȘUMUDICĂ I-A DAT DAUNĂ TOTALĂ LUI PETRESCU! A DEZVĂLUIT PORECLA RUȘINOASĂ PRIMITĂ DE LA JUCĂTORI

liga 1marius șumudicădeclaratiivaleriu iftimecfrrealitateadan petrescu