SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dan Petrescu, dezamăgit de rezultatul cu AZ Alkmaar: ,,Meritam victoria, nici măcar egal”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 22 octombrie 2021, ora 00:39,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a reacţionat la finalul jocului cu AZ Alkmaar, din cadrul etapei a 3-a a Conference League, terminat cu o înfrângere, scor 0-1

Unicul gol al partidei care s-a disputat în Gruia a fost marcat de către Jesper Karlsson. Acesta a punctat pentru oaspeţi în prima repriză, în minutul 18, din assistul lui Yukinari Sugawara.

La finalul jocului din Gruia, Dan Petrescu s-a arătat dezamăgit de rezultat. Acesta este de părere că echipa sa merita victoria, după cum a evoluat formaţia ardeleană în repriza a doua

Citeşte şi ANAMARIA PRODAN, GATA DE O NOUĂ RELAŢIE DUPĂ DIVORŢUL DE LAURENŢIU REGHECAMPF: ,,NU O SĂ FIE ROMÂN”

,,Sunt dezamăgit de rezultat, atât. Restul nu. Cred că meritam victoria, nici măcar egal. Reriza a doua a fost toată a noastră. Atitudinea a fost bună, a fost altceva faţă de ultimul meci. Un egal era cel puţin ce meritam. Cred că aţi văzut ce echipă bună au. Din păcate am luat gol mult prea uşor. Acum e foarte greu să mai emitem pretenţii la calificare.

Dacă făceam şi noi egal era încă deschisă (lupta). Golul m-a supărat, pentru că n-avea voie să dea singur cu capul în careu. În repriza a doua cred că am avut un penalti, cred că a fost un henţ clar pe care nu l-am primit. Băieţii sigur sunt supăraţi acum, dar trebuie să ridice capul pentru că urmează un meci greu cu Sepsi şi trebuie să aibă aceeaşi atitudine.”, a declarat Dan Petrescu, la finalul jocului cu AZ Alkmaar, pentru Pro X.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a rămas pe ultimul loc în Grupa D a Conference League, unde a acumulat doar un singur punct din 3 partide până acum. De partea cealaltă, cei de la AZ Alkmaar au rămas pe primul loc în grupă, cu 7 puncte acumulate din 3 meciuri disputate.
CFR Cluj - AZ ALKMAAR/Sursa foto: Twitter Alkmaar
CFR Cluj – AZ ALKMAAR/Sursa foto: Twitter Alkmaar

Citeşte şi CFR CLUJ, DE NERECUNOSCUT! ÎNFRÂNGERE ŞI CU AZ ALKMAAR, ÎN CONFERENCE LEAGUE

cfr clujconference leaguedan petrescurealitatea