Dan Petrescu e convins: „E anul Barcelonei în Liga Campionilor”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 05 mai 2019, ora 16:27,
petrescu

Dan Petrescu a declarat că FC Barcelona este favorită clară la câștigarea Ligii Campionilor în acest sezon, având în vedere că Leo Messi poate face diferența în orice moment. Antrenorul echipei CFR Cluj este surprins de parcursul olandezilor de la Ajax Amsterdam, care pot ajunge în finala competiției.

Returul semifinalelor Ligii Campionilor se va disputa marți și miercuri. În prima manșă, Barcelona a învins Liverpool cu 3-0 pe Camp Nou, iar Ajax s-a impus la Londra cu Tottenham, scor 1-0.

Eu sunt convins că Barcelona va câştiga trofeul, de mult am spus asta, anul ăsta e anul Barcei. La cum joacă Ajax, vă spun sincer, cum a spus şi Trapattoni când s-a lăsat, că nu înţelege fotbalul. Şi a câştigat vreo 70 de trofee. Nici eu nu înţeleg cum Ajax reuşeşte să o elimine Juventus, acum să bată Tottenham. Înseamnă că e în stare să bată şi Barcelona.

Pentru mine, cât timp va juca Messi, Barcelona e favorită mereu. A fost cel mai bun jucător şi este din istoria fotbalului. Nu se compară! Şi Ronaldo e bun, şi Maradona, genii, dar Messi are ceva în plus, asta e opinia mea„, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

FC Barcelona are 5 trofee ale Ligii Campionilor în palmares, ultima dată în 2015.

liga campionilortottenhamcfr clujbarcelonaajaxdan petresculiverpoolcastigatoarePetrescusemifinale