SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dan Petrescu, greu de convins! CFR dă afară un alt jucător adus în mandatul lui Șumudică

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 18 septembrie 2021, ora 12:28,
CFR Cluj
CFR Cluj

Lotul ardelenilor suferă modificări în plin sezon, asta după ce Dan Petrescu s-a întors la echipă și a decis să scoată din schemă mai mulți jucători veniți în această vară!

Revenirea tehnicianului în vârstă de 53 de ani în Gruia a adus o mulțime de schimbări din punct de vedere al efectivului. Astfel, transferurile lui Emmanuel Culio, Mihai Bordeianu, Florin Ștefan și Nana Boateng au făcut ca mai mulți fotbaliști din mandatul lui Marius Șumudică să iasă din calculele campioanei României.

Așa s-a întâmplat și în cazul mijlocașului Jonathan Rodriguez, adus în urmă cu doar două luni de la FC Botoșani. Potrivit informațiilor sportmedia.ro, fostul căpitan al moldovenilor va fi dat afară de CFR Cluj, asta deoarece argentinianul nu este pe placul lui Dan Petrescu.

Rodriguez putea însă să evite situația actuală, în cazul în care transferul său la Sepsi Sf. Gheorghe s-ar fi materializat în ultimele minute de mercato. Conform sursei menționate anterior, Dan Petrescu și-a dorit ca fotbalistul în vârstă de 31 de ani să plece de la echipă, încă din momentul venirii sale.

750.000 de euro este cota de piață a lui Jonathan Rodriguez, potrivit Transfermarkt.com. Venit în iulie de la FC Botoşani, din postura de jucător liber de contract, mijlocașul a bifat 14 partide în mandatul lui Marius Şumudică.

Citește și DAN PETRESCU ARE PARTE DE TOT MAI MULȚI CONTESTATARI: „N-ARE NICIO SCUZĂ! ȘTIA UNDE VINE”

liga 1Jonathan Rodriguezplecare cfrcfrrealitatea