Dan Petrescu îi pune pe jar pe cei de la CFR Cluj: „E clar că e un antrenor ofertat”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat vineri, 02 iunie 2023, ora 23:14,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Președintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj, a anunțat că, pentru moment, tot Dan Petrescu este antrenorul echipei.

Întâlnirea dintre Dan Petrescu și finanțatorul lui CFR Cluj a fost amânată

Oficialul a anunțat că întâlnirea care trebuia să aibă loc între tehnician și finanțatorul Ioan Varga nu a mai avut loc. Totodată, Balaj a precizat că, în perspectiva sezonului viitor, va avea loc o diminuare a bugetului.

Dan Petrescu e antrenorul echipei CFR Cluj! Acea discuție n-a avut loc, finanțatorul a avut o zi super aglomerată. Cu Dan Petrescu am stat puțin de vorbă, era jovial, era mult schimbat în bine. Mă bucur că și-a cerut scuze (n.r. – față de Gică Hagi).

Și soția dacă mă întreabă n-am ce să zic despre Dan Petrescu! Sunteți în eroare cu posterul ăla cu Cristiano Bergodi, un antrenor liber de contract.

E clar că Dan Petrescu e un antrenor ofertat. Eu cred că el nu știe unde o să meargă, dacă va decide să facă o pauză de la Cluj. A mărturisit de atâtea ori că e orașul în care se simte cel mai bine. Într-un final, el se va stabili la Cluj.

Dan Petrescu nu l-a informat încă pe patron, vor sta de vorbă. Noi am creionat strategia pentru sezonul următor. Continuăm să urmărim o diminuare a bugetului. Vom vedea ce soluții apar pentru anumite poziții”, a spus el, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

cristian balajdan petrescu