Dan Petrescu îşi contrazice patronul: „O să încerc să îl conving!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat luni, 02 noiembrie 2020, ora 13:16,
dan-petrescu

Dan Petrescu a fost un car de nervi după meciul pierdut cu Gaz Metan Mediaş. Antrenorul a acuzat erorile de arbitraj, însă crede că soluţia propusă de patronul lui CFR Cluj este una extremă.

Petrescu va încerca să îl convingă pe patronul clubului din Gruia să renunţe la decizia luată după problemele de arbitraj de la meciul cu Gaz Metan Mediaş.

„Ne-au sabotat, nu mai facem parte din Liga 1. Am dat ordin să nu mai jucăm! De la Roma mergem direct la Cluj, nu mai mergem la Bucureşti. Ăsta e ordinul meu, să nu mai băgăm echipa” – a afirmat Neluţu Varga, la LookSport+, imediat după eşecul campioanei.

”Nu cred că asta e o decizie bună. O să încerc să-l conving. La nervi se pot lua decizii greșite” – a fost reacția lui Dan Petrescu într-o intervenție la Digi Sport.

Petrescu a anunţat însă că este hotărât să părăsească echipa după meciul cu AS Roma de joi.

„Nu știu nimic, eu văd, eu văd! Eu vreau ca echipa să se prezinte după pauza competițională, dar cu alt antrenor, să facă performanță, că eu nu mai pot să fac performanță în România. Trebuie să îmi caut de lucru, sincer. Da, am o clauză. Și dacă am o clauză și nu mai pot să antrenez, ce să fac? Să antrenez cu clauza în mână?” – a declarat Petrescu.

CITEŞTE ŞI: Dan Petrescu, un car de nervi după înfrângerea cu Gazul: „Nu mai pot! Îmi iau pauză!”

mediasas romafc argeșcfr clujarbitrajnelutu vargadan petresculiga 1
Christian Eriksen 22

Un greu din fotbalul românesc, marcat de incidentul cu Eriksen: ,,N-am putut să privesc”

becali si talpan

Cum a decurs ultimul termen din procesul privind palmaresul Stelei! Ce a decis instanța