Dan Petrescu nu și-a definitivat lotul la CFR! Fotbalistul pe care încă îl mai așteaptă în Gruia

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 20:11,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

„Bursucul” este gata să refacă echipa de titlu a celor de la CFR Cluj și să readucă spiritul în tabăra ardelenilor!

Dan Petrescu a revenit în Gruia săptămânile trecute, în locul lui Marius Șumudică, demis ca urmare a unor evenimente neplăcute petrecute la Cluj. După ce i-a acontat în primă fază pe Emmanuel Culio, Mihai Bordeianu, Nana Boateng și Florin Ștefan, tehnicianul în vârstă de 53 de ani mai așteaptă un jucător de partea sa.

Este vorba despre Giedrius Arlauskis, fotbalist aflat sub contract cu CFR, dar care însă nu și-ar mai dori să continue la echipă după plecarea președintelui Marian Copilu. Cu toate acestea, Ștefan Gadola, unul dintre acționarii campioanei României, a dezvăluit că Dan Petrescu va avea o discuție cu portarul lituanian, prin care va încerca să îl convingă pe acesta să rămână sub comanda sa.

„Situaţia lui Arlauskis este puţin incertă, se va lămuri într-o săptămână sau două. Dan Petrescu va mai discuta cu el şi se va lămuri. Totul este imprevizibil”, a spus Ştefan Gadola la Pro X.

1.500.000 de euro este cota de transfer a portarului lituanian, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Goalkeeper-ul a reușit să își treacă în palmares 5 titluri de campion al Ligii 1 ( 3 cu CFR Cluj, unul cu FCSB și unul cu Unirea Urziceni).

Citește și NELUȚU VARGA A RESPECTAT „ORDINUL” DAT DE DAN PETRESCU! PATRONUL CFR-ULUI A SCOS DIN BUZUNAR O ÎNTREAGĂ AVERE

declaratiiȘtefan Gadolacfr clujliga 1realitateadan petrescuarlauskis