Neluțu Varga a respectat „ordinul” dat de Dan Petrescu! Patronul CFR-ului a scos din buzunar o întreagă avere

Articol de Alexandru Dan - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 18:38,

Tehnicianul în vârstă de 53 de ani a revenit pe banca echipei alături de care a obținut cele mai importante performanțe din cariera de manager!

Dan Petrescu s-a întors în antrenorat, după mai multe luni în care s-a aflat liber de contract. „Bursucul” a așteptat o propunere serioasă după despărțirea de turcii de la Kayserispor, unde a reușit să stea doar câteva etape. Acum, Petrescu a revenit în Gruia și speră să încununeze finalul acestui sezon cu un nou titlu de campion al Ligii 1.

Până atunci însă, noul tehnician al ardelenilor l-a pus la treabă pe patronul Neluțu Varga. Concret, potrivit informațiilor GSP, Dan Petrescu ar fi cerut în momentul negocierilor noului contract ca jucătorii săi să nu aibă restanțe salariale, astfel că patronul echipei a plătit zilele acestea drepturile financiare ale fotbaliștilor pe lunile iunie și iulie.

Totodată, „feroviarii” s-au achitat și de fostul tehnician Marius Șumudică, căruia trebuia să îi dea până astăzi suma de 300.000 de euro, după rezilierea contractului. Astfel, Neluțu Varga a fost nevoit să scoată din buzunar în această săptămână nu mai puțin de 1,5 milioane de euro, o sumă record dacă ar fi să ținem cont de situația actuală din fotbalul românesc.

Citește și EXCLUSIV | NELUȚU VARGA, LĂUDAT PENTRU DECIZIA SA: „A LINIȘTIT APELE PRIN ADUCEREA LUI DAN PETRESCU!”

cfr clujrealitateadan petrescunelutu vargaliga 1