Dan Petrescu o vede favorită pe Brazilia să devină campioană mondială! Cine l-a dezamăgit pe antrenor

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 29 noiembrie 2022, ora 20:42,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Tehnicianul campioanei României, Dan Petrescu, spune că Brazilia este principala favorită să devină campioană mondială în Qatar.

Eu o văd pe Brazilia favorită”, spune Dan Petrescu

Dan Petrescu este convins că Germania își va reveni și va avea un cuvânt de spus la competiția aflată în plină desfășurare.

Eu o văd pe Brazilia favorită, apoi a doua pe Germania, chiar dacă momentan nu e calificată. Eu simt că își va reveni. Înainte mă uitam la campionatele din Germania, Anglia, Italia, Spania. Acum mă uit la Mondial.

Va fi o perioadă când nu vor mai fi așa multe meciuri, dar o să înceapă partidele din Liga 1 și o să am ce să văd. Nu pot să zic că m-a dezamăgit vreo echipă de la Mondial. Argentina nu a fost ce trebuie la pimul meci.

Nu aș da un verdict înainte de finalul grupelor. Doar de Qatar pot spune că m-a surprins negativ. Eu am antrenat acolo, mă așteptam să facă măcar un punct”.

Elveția a arătat foarte bine la meciul cu Brazilia. Au și ei jucători cu experiență, cred că o să se mai schimbe liniile, la meciul cu noi e posibil să apară nume noi.

Shaqiri e în MLS (n.r. – la Chicago Fire, în campionatul Statelor Unite), nu cred că o să mai vină. Dar e clar că e o echipă foarte bună”, a declarat Dan Petrescu.

braziliacampionatul mondial 2022dan petrescuqatar