Dan Petrescu, prima discuţie cu şefii de la CFR, după anunţul plecării de la echipă! ,,Era foarte supărat”

Articol de Mihai Cristian - Publicat luni, 02 noiembrie 2020, ora 21:21,
dan-petrescu-cfr-cluj

CFR Cluj a pierdut pe teren propriu meciul din Liga 1 contra celor de la Gaz Metan Mediaş, scor 1-2, iar Dan Petrescu a răbufnit după meci.

Antrenorul a spus că va pleca de la echipa din Cluj, după meciul din Europa League cu AS Roma. Acţionarii clubului sunt puşi într-o situaţie destul de complicată, dar speră ca Dan Petrescu să revină totuşi asupra deciziei de a nu mai continua la formaţia ardeleană.

Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii clubului CFR, spune că a vorbit cu Dan Petrescu, după meciul cu Mediaş. Acesta spune că ,,bursucul” era foarte supărat şi speră ca acesta să revină la sentimente mai bune şi să nu plece de la CFR.

Am jucat bine în prima repriză, dar n-am reușit să marcăm din situații clare. Dan Petrescu a avut o reacție la nervi, dar trebuie să-și stăpânească emoțiile pe viitor. Ar fi mare păcat să plece de la CFR, să renunțe, cred că decizia a luat-o la nervi.

Am vorbit 30 de secunde cu Dan Petrescu după meci, era foarte supărat. Sper să lupte și să luptăm cu toții în continuare. I-am îmbărbat și pe băieți, a fost un șoc și pentru ei rezultatul cu Gaz Metan, după ce joi, cu Young Boys, am fost egalați după o țâră de neatenție, așa cum spunem noi’‘, a mai spus acţionarul pentru Pro Sport.

Pentru CFR Cluj urmează meciul de joi, din etapa a 3-a a grupelor Europa League, contra italienilor de la AS Roma! Clujenii sunt pe primul loc în grupa de calificare, cu 4 puncte adunate în două meciuri.

Citeşte şi EXCLUSIV | Adevărul gol-goluț în privința misiunii lui Rădoi la națională: “Nu poate scoate iepurașii din joben”

cfrrealitateaRomaachizitii cfr clujEuropa LeagueGADOLAPetrescu
Simon Kjaer

Dorin Goian, impresionat de Simon Kjaer, cel care i-a oferit primul ajutor lui Eriksen: ,,E lider, a demonstrat-o”

UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021

VIDEO | Fanii s-au dus la spitalul unde este internat Eriksen: ,,Un moment de groază pentru întreaga naţiune”