Dan Petrescu, probleme de lot înaintea partidei cu Jablonec! Ce spune despre Alibec

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 09 decembrie 2021, ora 10:38,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Antrenorul CFR-ului a vorbit la conferința de presă premergătoare ultimului duel din Conference League despre absențele din echipă, dar și despre situația lui Denis Alibec, reprimit în lot zilele trecute!

Dan Petrescu speră să încheie cu o victorie actuala campanie europeană. Campioana României are un singur punct acumulat în cele 5 meciuri, astfel că și-a luat gândul de la calificarea în următoarea fază a competiției. Cu toate acestea, ardelenii își doresc să învingă în fața propriilor suporteri, în această seară, de la ora 19.45.

Înainte de duelul cu Jablonec, tehnicianul CFR-ului a discutat despre absențele pe care le are în momentul de față și speră ca la ora jocului să găsească 15 – 16 jucători pe care să se poată baza. Totodată, „Bursucul” a abordat și subiectul Denis Alibec, care a fost reprimit la antrenamente începând de luni, după conflictul din partida cu Clinceni.

 

“Culio şi Petrilă rămân în continuare accidentaţi, plus că sunt jucători care nu sunt pe lista UEFA. Dar vom găsi 15-16 jucători care să lupte, să dea tot să încercăm să câştigăm acest meci. Am vorbit cu Alibec, a venit la antrenament, s-a antrenat foarte bine. Eu iubesc toţi fotbaliştii pe care îi antrenez, dar dacă greşesc, plătesc. Eu dau a doua şansă tuturor jucătorilor”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

Citește și ALIBEC, GATA SĂ PLECE DE LA CFR ÎN IARNĂ! PRIMA ECHIPĂ CARE ÎL VREA PE ATACANTUL ROMÂN

dan petrescucfralibecliga 1conference leaguedeclaratii