Dan Petrescu pune degetul pe rană: „Ne ducem rău de tot în jos!”

Articol de Razvan Panaitescu - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020, ora 23:19,
PETRESCU CONFERINTA

Dan Petrescu a analizat parcursul echipei naţionale în Liga Naţiunilor şi se declară nemulţumit. Urcarea în urna a doua valorică nu îl încălzeşte cu nimic pe fostul component al Generaţiei de Aur.

Antrenorul lui CFR Cluj s-a arătat chiar dezamăgit de rezultatele primei reprezentative. Petrescu este de părere că doar o calificare la Mondial ar putea să fie considerată un rezultat pozitiv al tricolorilor.

”Doar tineretul și CFR au avut rezultate. Naționala mare dezamăgește din nou. Fotbalul românesc avea nevoie de un rezultat bun. Dar la echipa mare trebuie să schimbăm ceva, o luăm în jos, nu în sus!

Dacă joci în Irlanda trebuie să câștigi. Dar nu văd nimic pozitiv, rezultate foarte slabe. Nu înseamnă nimic pentru mine că ajungi în urna a 2-a valorică dacă termini tot pe 3 sau 4. Ca să te califici trebuie să fii primul, sau locul 2 cu nu știu câte puncte și să mergi la baraj.

Dacă nu ne calificăm ce mai zicem? Ce am pregătit? Nu mai avem scuze, au trecut prea mulți ani și ne ducem rău de tot dacă nu ne calificăm.

Dacă nu era meciul cu Norvegia câștigat la masa verde noi nu băteam pe nimeni într-o grupă accesibilă. Eșecul cu Islanda, un rezultat foarte rău pentru fotbalul românesc” – a comentat Dan Petrescu.

Petrescu a participat la patru turnee finale cu naţionala României: CM 1994, EURO 1996, CM 1998 şi EURO 2000.

turneu finalechipa nationalamirel rădoiliga natiunilorurna a doua valoricădan petrescu
Dinamo Bucharest v IFK Kristianstad handball game, EHF European League, Bucharest, Romania – 16 Feb 2021

Ce șanse are Dinamo să primească un wildcard pentru a participa în Liga Campionilor

Becali palme

Gigi Becali a transferat un nou atacant la FCSB! Fotbalistul vine din Liga 1