Dan Petrescu s-a săturat: ”Nu pot să spun că am echipa pe care mi-o doresc!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat sâmbătă, 15 iunie 2024, ora 18:53,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Dan Petrescu a revenit la CFR în această vară.

Antrenorul a oferit recent mai multe declarații.

El susține că nu are la dispoziție lotul pe care îl dorea.

Sunt foarte mulți jucători pe care nu îi cunosc, care au fost împrumutați la alte echipe. Nu pot să spun că am echipa pe care mi-o doresc. Sunt foarte mulți jucători care nu vor rămâne. Fac un fel de selecție acum. Nu este pregătirea ideală pe care mi-o doream. Pregătirea ideală e atunci când ai toți jucătorii pe care-i dorești.

Mai sunt și jucători la echipa națională, doi la naționala României și unul la naționala Albaniei. Dar măcar îi vedem că se antrenează, că joacă. Sper să nu fie probleme fizice.

Sper ca vinerea viitoare, când vom pleca în cantonament, să am lotul măcar în proporție de 70%. Vor fi patru meciuri amicale, multe schimbări. Deja au venit patru jucători, îmi doresc cel puțin încă patru sau cinci.

Sper ca până plecăm să avem lotul complet. Avem nevoie de jucători peste tot. Și în apărare, și la mijloc, și în atac. Avem nevoie de doi jucători de valoare pe post și de vreo trei sau patru titulari tineri, care să ajute echipa”, a declarat Dan Petrescu, într-un interviu acordat pentru CFR 1907 Official.

dan petrescucfr