SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Dan Petrescu, surprins total de un club din Liga 1: „Au făcut un miracol”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 20 septembrie 2021, ora 12:44,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

CFR Cluj va juca împotriva celor de la CSU Craiova, diseară, în ultima partidă din etapa a noua a Ligii 1.

Dan Petrescu nu trece prin cele mai bune momente de la revenirea sa pe banca formației din Gruia, dar a rămas impresionat de evoluția de până acum a celor de la Rapid.

Trupa lui Mihai Iosif este pe locul trei, cu 17 puncte, după nouă runde disputate. Totuși, aceasta are două înfrângeri consecutive, cu imediata adversară a CFR-ului și cu Gaz Metan.

„Cei de la Rapid merită felicitați, uitați unde se află în campionat și câte puncte au. Este o nou-promovată! Antrenorul, conducătorii, fanii și jucătorii au făcut un miracol!

Dacă spunea cineva înainte de începutul campionatului că vor avea 17 puncte după 8 etape… nimeni nu visa. În România este ca peste tot, cum apare o înfrângere începe dezastrul, criza. Nu e chiar așa! Trebuie să judecăm un antrenor și o echipă după o perioadă mai lungă.

Dacă după trei meciuri fără victorie este criză, atunci nu înțelegem fotbalul. Noi suntem unici, schimbăm antrenorii repede. Ăsta e fotbalul din România, din păcate nu o să ne schimbăm”, a declarat Dan Petrescu, la ultima conferință de presă.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | DAN PETRESCU I-A DAT REPLICA LUI ȘUMUDICĂ DUPĂ ULTIMELE ATACURI: „MĂ LAS DE MESERIE DACĂ S-A ÎNTÂMPLAT ASTA”

dan petrescurealitatearapidcfr clujliga 1