Dan Petrescu vs FRF, episodul 2! ”Nu o să bag niciun jucător U21!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 06 octombrie 2019, ora 13:57,

Dan Petrescu a răbufnit după ce Botoșani s-a calificat în optimile Cupei României!

Moldovenii i-au eliminat pe elevii ”Burcusului” după loviturile de departajare de la 11 metri, însă Botoșani a încălcat regulamentul. Formația moldavă nu a avut în lot minimum șase jucători formați la nivel național, așa cum prevede regulamentul.

După ce ardelenii au depus contestație împotriva Botoșaniului, echipa antrenată de Marius Croitoru nu a fost exclusă din competiție, ci a fost amendată cu 6.000 de euro.

Dan Petrescu a răbufnit după decizia luată de Comisiile FRF. Contestatar vehement al regulii U21, antrenorul CFR-ului anunță că este pregătit să își facă de capă și să plătească doar o amendă după fiecare încălcare a regulamentului.

”Adversarul recunoaşte că a greşit și că merita să piardă. La noi în România a fost dată doar o amendă sau nu ştiu ce a fost. Ceva care pe mine mă uimeşte, sincer, nu am mai văzut aşa ceva. Au plătit 6.000 de euro și gata.

Le-am zis conducătorilor mei să ţină 6.000 de euro la fiecare meci, că o să fac ce vreau. Nu o să bag niciun jucător sub 21 de ani, o să bag numai străini, că plătim 6.000 de euro. Asta e, s-a creat un precedent foarte urât cu această decizie.

Asta nu înseamnă că noi vrem să ne calificăm neapărat aşa, dar când şi adversarul recunoaşte că a greşit, normal trebuia să se ia doar o decizie şi aceea era să câştigăm meciul” a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și Bomba zilei! Pleacă Petrescu din Gruia? ”Își poate încheia contractul cu CFR!”

dan petrescufrfjucători U21declaratii