Dan Șucu atrage lumea în Giulești cu produse consumabile: „De ce n-ar vrea și mămicile o cafea bună?!”

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat luni, 28 noiembrie 2022, ora 21:34,
Dan Șucu
Dan Șucu

Unul dintre cei doi finanțatori ai Rapidului, Dan Șucu, afirmă că marca de bere lansată vineri are un adevărat succes.

Peste 3000 de sticle de bere cu marca Rapidului vândute în 3 zile

Oficialii Rapidului au lansat vineri, pe piață, marca de bere „Giuleștina”. Conform lui Dan Șucu, unul dintre cei doi finanțatori, inițiativa este una de succes, deoarece în primele trei zile s-a vândut tot stocul.

Dragi Rapidiști,

Vineri, în mod festiv, am lansat primul produs pe care l-am dorit fabricat sub licența Rapid, berea!

Atât producătorul (…), cât și partenerul nostru (…) s-au pregătit cu bere pentru două săptămâni de vânzări. Peste 3000 de sticle.

Iubirea dumneavoastră pentru club i-a luat însă pe nepregătite. Duminică deja se epuizase tot stocul, iar astăzi, mâine, vor trebui să reaprovizioneze.

Îmi face placere să vă precizez că 10% din suma pe care dumneavoastră, suporterii, o plătiți pentru bere, intră în bugetul Rapidului și ajută la dezvoltarea viitorului giuleștean.

Noi ne-am gandit că, în cazul în care 400-500 de mii de sticle vor fi vândute într-un an, Rapid va încasa peste 100.000 de euro. Nu e foarte mult, dar nu este nici puțin. Si să nu uităm, este doar un prim produs”, a transmis Dan Șucu pe pagina de facebook a Rapidului.

De ce n-ar vrea și mămicile o cafea bună?!”, îi întreabă Dan Șucu pe suporteri

Finanțatorul a făcut cunoscut că are de gând ca în viitorul apropiat Rapid să lanseze și alte produse, cum ar fi băuturile răcoritoare pentru copii sau cafele pentru doamne.

Ne dorim ca în primul an să vindem peste 50 de licențe. Dacă tăticii vor să bea o bere de calitate, și pentru copii un suc de cătină sănătos ar fi binevenit! Și de ce n-ar vrea și mămicile o cafea bună sau un pahar de vin, toate sub brandul Rapid?

Idealul este sa ne întâlnim cu toții pe stadion, la meci. Să-i susținem, pe Cristi (n.r. – căpitanul Cristian Săpunaru) când își conduce echipa în teren și pe Liviu (n.r. – Liviu Ungurean) când își conduce în peluză galeria.

Dar dacă din varii motive nu veți fi acolo, putem cu toții să susținem echipa, de acasă, din fotoliu, cumpărând produse fabricate sub marca Rapid.

Spiritul antreprenorial, creativitatea și orientarea către soluții reprezintă ADN-ul clubului nostru.

Da, trebuie să mărim bugetul clubului an de an, bazându-ne pe noi inșine, fără să stăm cu mâna întinsă la nimeni.

Licențierea poate avea impact nu doar financiar, prin mai mulți bani la buget. Transmite un mesaj către industrie, că suntem un brand capabil să ofere valoare și care își onorează promisiunile.

Clubul are mai multe meciuri, dincolo de cel de pe teren, iar FC Rapid luptă pentru victorie pe toate planurile!”, a mai transmis Dan Șucu.

dan sucusuperliga