Dan Șucu, discurs fără precedent la adresa lui Daniel Niculae: „Nu vreau să văd asemenea oameni în fața mea”

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat miercuri, 12 iunie 2024, ora 13:53,
Daniel Niculae
Daniel Niculae

 

„Daniel Niculae e un om excepțional. A făcut multe lucruri bune aici și va mai lucra cu noi la un moment dat. Nu este în obișnuința noastră să ne spălăm lucrurile în public. Dar un lider nu poate să fie un băiat bun. Una e să fii corect, alta e să fii bun.

El trebuie să judece cu aceeași măsură indiferent cine în fața lui. Fără prietenii, fără dușmănii. Pur și simplu trebuie să fie echilibrat. Băieții buni nu sunt mereu și lideri buni. Rapid are identitate proprie, nu se pune problema să schimbăm ceva. E de departe cea mai coerentă din România. Situația juridică prin care trece Daniel nu e un lucru pe care cineva vrea să-l experimenteze.

Noi îl susținem în continuare. Pe partea cealaltă, rezultatele din ultimele 10 etape și că nu ne-am îndeplinit obiectivul e inacceptabil. Obiectivele sunt obiective și trebuie realizate. Eu îmi respect toate promisiunile pe care le fac și lucrez doar cu oameni care își respectă promisiunile făcute.

Nu vreau să văd pe cineva în fața mea care în loc să vină cu soluții vine cu motive pentru care nu se poate face ceva. Asta funcționează în toate segmentele în care lucrez”, a declarat Dan Șucu.

dan sucudaniel niculaerapid