Dan Șucu, discurs spumos despre fotbalul românesc: „Legea Sportului este o lege bună!”. Ce a declarat noul acționar al Rapidului!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 26 mai 2022, ora 11:48,
Dan Șucu
Dan Șucu

Proaspăt devenit acționar la Rapid, Dan Șucu a fost prezent în cadrul unei conferințe de presă. Acesta a vorbit despre strategia și obiectivul clubului, identificând un avantaj al fotbalului românesc.

Declarațiile sale sau stârnit un val de reacții în lumea fotbalului românesc. Ideologia pe care Dan Șucu vrea să o implementeze la Rapid este aceea a independenței financiare față de autorități.

„Eu am spus lucrurile care cred eu că se pot face!”

„Mai e un lucru pe care dorim să-l lămurim de la bun început. Nu avem niciun fel de dorinţă de a intra într-o legătură cu statul. Nu dorim niciun ban din partea niciunei primării, niciun ban din partea niciunui minister, ne vom plăti toate taxele, în conformitate, ireproşabil din punct de vedere fiscal.

Atenţie! Legea Sportului este o lege bună, care îţi permite să te comporţi, ca entitate, ireproşabil fiscal. Nu există nicio motivaţie pentru un club să nu fie la zi cu toate taxele plătite. Niciun fel de motivaţie.

Eu am spus lucrurile care cred eu că se pot face. Dacă o mie de oameni îşi spun că trebuie să o iei la stânga, de cele mai multe ori vei câştiga când tu vei vedea că trebuie să o iei în dreapta şi ai dreptate”, a declarat Dan Şucu la conferinţa de presă.

Cum i-a răspuns Gigă Hagi lui Dan Șucu! Citește chiar aici!

#danșucurapidliga1