Dan Vasilică se va da la o parte, când U Craiova 1948 va găsi un antrenor principal: „Suporterii au dreptate”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat duminică, 22 noiembrie 2020, ora 16:13,
dan vasilica fc u craiova

U Craiova 1948 a uitat gustul victoriei. Gruparea olteană a ajuns la patru remize consecutive în Liga 2, iar Dan Vasilică se simte vinovat.

Tehnicianul a anuțat că va renunța la postul de interimar, când se va găsi un „principal”, pe banca tehnică.

Rămân până se vor finaliza discuțiile cu viitorul antrenor. Suporterii au dreptate și nu îi pot contrazice. Și eu îmi reproșez că puteam să fac lucrurile mult mai bine. Eu sunt interimar până când se vor finaliza discuțiile cu viitorul antrenor și mi-am dorit să scot maximum din această poziție a mea.

Dar nu sunt o persoană care fuge și îmi pare rău că i-am dezamăgit pe cei care se așteptau la mult mai multe puncte. Dezamăgirea este și a noastră, însă trebuie să susținem mai departe jucătorii. Eu sunt vinovat. Eu bag jucătorii în teren. Eu fac strategia. Eu sunt singurul vinovat. Suporterii au dreptate și nu îi pot contrazice. Și eu îmi reproșez că puteam să fac lucrurile mult mai bine.

Funcția mea este de preparator și așa vor rămâne. Nu am venit pentru funcția de antrenor principal și vreau să le spun că eu nu am vânat acest post. Ne vom pregăti pentru ultimele meciuri cu maximă seriozitate. Nu am ce să le reproșez la jucători. Poate este doar o relaxare în fața porții, dar jucătorii au calitate”, a declarat Dan Vasilică, potrivit editie.ro.

U Craiova 1948 ocupă primul loc în clasamentul Ligii a 2-a, cu 24 de puncte. În următorul mec, oltenii vor evolua pe teren propiu, cu Metaloglobus București, marți, de la ora 17:00.

Citește și – Gigi Becali vrea cu orice preț să îi blocheze pe cei de la Steaua! Ce are de gând latifundiarul din Pipera

realitateaU Craiova 1948craiovadan vasilicaliga 2
todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire

E3shZkGWEAAKW4t (1)

EURO 2020 | Danemarca, incapabilă să reacționeze! Finlanda, victorie la limită