Dănciulescu nu înseamnă nimic pentru șefii lui Dinamo!!! „Nu mi-a răspuns!”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat sâmbătă, 31 octombrie 2020, ora 00:08,
ionel-dănciulescu-dinamo
ionel-dănciulescu-dinamo

Ionel Dănciulescu are de luat de la Dinamo, dar își cere drepturile prin presă pentru că șefii clubului nu îi răspund la telefon!!! „Danciu” vrea să-și rezolve situația amiabil, nu prin tribunal.

Dănciulescu are de recuperat o sumă cifrată la sub 10.000 de euro, după ce a fost îndepărtat de staff-ul spaniol. „Am încercat să-l sun pe domnul Șerdean (n.r. președintele executiv al lui Dinamo), nu mi-a răspuns. Probabil că nu avea numărul meu. I-am trimis un mesaj pe WhatsApp, l-a citit, dar nu mi-a răspuns. Nu sunt mulți bani, dar e dreptul meu.

dorin-șerdean

Având în vedere că s-au făcut anumite plăți către antrenori, jucători, cred că trebuia să fiu și eu plătit. Ar fi fost corect și civilizat să primesc un răspuns. Eu nu vreau să dau clubul în judecată, ca alții. Sper să ajungem la o înțelegere”, a declarat Dănciulescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Ce înseamnă Ionel Dănciulescu pentru Dinamo:
15 sezoane jucate
3 titluri câștigate
2 titluri de golgeter
152 de goluri în 355 de meciuri de Liga 1
16 goluri în Cupele Europene. Al 3-lea marcator all-time în Europa după Niculescu (18 goluri) și Dudu Georgescu (17 goluri)
41 de meciuri în Europa, este locul 2 all-time de prezențe în competițiile intercontinentale pentru Dinamo. Pe primul loc e Niculescu, cu 43 de jocuri

Citește și E din nou negativ. Cristiano Ronaldo a scăpat de COVID

dorin serdeandănciulescuDinamo restanterealitatea