Dani Coman, mesaj pentru jucătorii și fanii lui Hermannstadt: „Cât sunt eu aici nu se va ajunge într-o situație precară!” – Ce a declarat despre salariile restante!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat luni, 04 iulie 2022, ora 19:21,
Dani Coman
Dani Coman

Dani Coman, președintele formației sibiene Hermannstadt, a vorbit recent despre situația financiară de la clubul proaspăt promovat.

Reveniți în primul eșalon după doar un an în Liga 2, sibienii puteau rata această realizare din cauza problemelor financiare, care i-ar fi împins pe jucători la un pas de grevă în finalul stagiunii trecute.

„Vor fi toți cu banii la zi! Își vor primi inclusiv bonusurile de promovare!”

„Banii au fost cesionați către patroni, doar așa pot să-și recupereze investițiile făcute, și vor fi direcționați tot către echipă. Să știți că financiar stăm mai bine decât multe alte cluburi

Jucătorilor li s-au plătit salariile pe lunile martie și aprilie, cu chiriile la apartamentele lor suntem în grafic. Și pot să vă spun că până-n data de 15 iulie, când începe campionatul, vor fi toți cu banii la zi! Își vor primi inclusiv bonusurile de promovare

Primăria este mai departe alături de club, la fel Consiliul Județean, care prin doamna Daniela Câmpean ne-a sprijinit și în Liga 2.

Sunt mai multe firme interesate să încheie parteneriate cu noi, s-au semnat deja câteva contracte de sponsorizare.

(n.r. Suporterii) trebuie să aibă încredere. Cât sunt eu aici nu se va ajunge într-o situație precară. Putem rezolva problemele care apar. Când nu se va mai putea am să plec, fiindcă eu nu vreau să-i mint pe jucători.

Nu ne limităm la ce am adus până acum. Vom mai face câteva achiziții de jucători, dar ne vom și despărți de unii”, a declarat Dani Coman, pentru cei de la GSP.

Hermannstadt a adus un titular de la Dinamo! Citește chiar aici!

Hermannstadt#danicoman