Daniel Niculae a dat cărțile pe față-Ce a spus oficialul Rapidului despre problemele cu legea: „Au fost niște mizerii!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 23 aprilie 2024, ora 16:07,
Daniel Niculae
Daniel Niculae

La jumătatea lunii martie a acestui an, Daniel Niculae a fost ridicat de oamenii legii într-un dosar cu arme și muniții. Președintele Rapidului a vorbit recent despre ce s-a întâmplat de fapt.

Oficialul giuleștenilor a contestat orice alte teorii născocite ulterior pe seama acestui subiect. Iată ce a transmis despre evenimentul nefericit din viața sa.

„Au fost niște mizerii!”

„În primul rând, vreau să vă mulțumesc celor de acolo și oamenilor de fotbal care m-au susținut în această perioadă. Nu a fost una ușoară. Cu această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi peste o carieră frumoasă de 20 de ani. Oamenii care mă cunosc știu ce am făcut bine și nicidecum să apar ca ultimul criminal. Au fost niște mizerii, au apărut fel de fel de teorii ale conspirației.

Totul s-a pornit după victoria cu FCSB, scor 4-0. Apoi s-au întâmplat și mai multe lucruri. E clar că datorită acestor lucruri nici evoluția echipei nu a fost una bună, dar nici rezultatele. Dar, nu ăsta a fost motivul principal pentru care nu suntem sus acolo.

Sunt alte teorii ale conspirației invocate: că sunt alegeri în acest an, că sunt jandarmi care vor să avanseze în carieră. Jandarmeria a devenit foarte agresivă de un an de zile la adresa echipelor cu mulți suporteri.

Vizavi de stenograme, în acestea a apărut numele lui Sebi Colțescu. Eu nu l-am sunat niciodată pe Sebi Colțescu, nu am numărul niciunui arbitru. Nu este corect ca doi oameni să se afle în inchisoare pentru atât de puțin. Legea este depășită, dar acest lucru nu ține de noi. Nu a existat niciun dialog cu Sebi Colțescu. Nu am vorbit în viața mea cu niciun arbitru!”, a declarat Daniel Niculae, pentru Digi Sport.

daniel niculaerapid