Daniel Niculae continuă întăririle: „Vom mai face 2-3 transferuri”. Ce spune despre debutul în Liga 1

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat luni, 12 iulie 2021, ora 18:47,
Daniel Niculae
Daniel Niculae

Revenirea Rapidului în Liga 1 a adus un nou val de entuziasm pe prima scenă fotbalistică din România.

Suporterii ”vișiniilor” așteaptă nerăbdători debutul oficial în tricoul favoriților al noilor achiziți: Cristi Săpunaru, Dragoș Grigore sau Junior Morais. Dar Daniel Niculae a afirmat că întăririle nu se opresc aici.

La sfârșitul săptămânii, duminică, pe 18 iulie, de la ora 21:30, Rapid va debuta în Liga 1 împotriva Chindiei Târgoviște, dar oficialul din Giulești anunță că vor mai veni jucători în perioada următoare. De aemenea, Niculae a vorbit și despre trăirile legate de primul meci în noua ediție a Ligii 1.

„Mai sunt câteva transferuri pe care vrem să le facem. Ne dorim foarte mult un jucător de număr 9… dar e foarte greu de găsit. Sunt echipe mari în Europa care oferă sume importante de bani şi tot nu găsesc aceşti atacanţi. Se pare că sunt pe cale de dispariţie. Suntem în discuţii cu mai mulţi fotbalişti şi spun eu că vom mai face 2-3 transferuri. Sperăm cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Daniel Niculae

Am emoţii înaintea debutului noului sezon, sper ca la ora primului meci să fim bine din toate punctele de vedere, atât administrativ, cât şi sportiv. Şi sper să trecem cu bine peste primul obstacol din acest nou campionat. Meciul de duminică este unul foarte important pentru noi, dar la nivel de echipă, de grup, va mai trece un timp până când se vor suda lucrurile. Sunt mulţi jucători noi, chiar dacă sunt jucători cu mare experienţă”, a declarat Daniel Niculae, la o conferință de presă.

CITEȘTE ȘI –>> NICULAE, OPTIMIST: „VOM FI UNA DINTRE ECHIPELE CU CEI MAI MULŢI SUPORTERI”. CÂTE ABONAMENTE S-AU VÂNDUT

daniel niculaeliga 1transferurirealitatearapid