Daniel Niculae, despre o venire a lui „Măldă” în Giulești: „Cu siguranță la un moment dat”

Articol de Valentin Walter - Publicat joi, 08 aprilie 2021, ora 18:54,
DanielNiculae1

Daniel Niculae, noul președinte al Rapidului a vorbit despre o posibilă revenire a lui Marius Măldărășanu la formația din Giulești.

Daniel Niculae, fost jucător în Giuleşti, a revenit la Rapid pe o funcţie de conducere şi speră doar la lucruri bune de când a semnat din nou cu echipa lui Angelescu.

De la revenirea sa oficială, Rapid a reuşit să câştige meciul de debut în play-off-ul din Liga a 2-a, contra celor de la Csikszereda, scor 1-0, şi a ajuns astffel pe primul loc.

Daniel Niculae, oficialul Rapidului spune că îi dă credit în continuarea tehnicianul principal Mihai Iosif dar spune că Marius Măldărășanu va primi și el o șansă la un moment dat.

„Cu Măldă am ținut legătura, sunt prieten, dar nu am vorbit cu el în ultimul timp. Am fost în discuții cu el și când am pornit proiectul, din Liga 4, dar din anumite cauze, din păcate, nu am reușit să îl aducem.

Marius Maldarasanu GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Dar este un antrenor tânăr, de viitor, cu siguranță că va antrena și Rapidul la un moment dat. Momentan, Rapid are antrenor, un antrenor care își face treaba foarte bine, este dedicat și sperăm că ne va duce în prima ligă” a declarat Daniel Niculae pentru Digi Sport.

Daniel Niculae

Citește și Daniel Niculae vrea la Rapid gloria de altădată! Ce nume importante din fotbal cheamă în Giuleşti

 

 

realitatearapidmarius măldărășanuliga 2mihai iosifdaniel niculae
Medici Eriksen

Unul dintre medicii care l-au salvat pe Christian Eriksen: ,,S-a agăţat de viaţă”

Medici teren

Medic cardiolog: ,,Eriksen ar fi murit dacă nu era îngrijit rapid”