Daniel Niculae, gata să revoluționeze Rapidul! Pe cine vrea să aducă în Giulești din sezonul viitor

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 28 aprilie 2021, ora 12:19,
daniel niculae
daniel niculae

Fostul atacant al giuleștenilor, Daniel Niculae, s-a întors în urmă cu puțin timp la Rapid, iar acum este gata să schimbe din temelii fața echipei!

Rapid București este în grafic în momentul de față și ocupă locul secund în play-off-ul Ligii a 2-a, cu șanse reale de a promova pe prima scenă a fotbalului românesc. Giuleștenii nu concep să rateze din nou principalul obiectiv și își doresc ca începând din sezonul următor să evolueze în Liga 1 pe noua arenă de la Podul Grant.

Viitorul președinte ale clubului, Daniel Niculae, a dezvăluit care sunt planurile sale începând din sezonul următor și a mărturisit că este gata să facă schimbări majore la echipă din momentul promovării în Liga 1. „Nico” a declarat că a luat deja legătura cu Cristi Săpunaru, rămas liber de contract după despărțirea de Kayserispor, iar șansele acestuia să revină în Giulești sunt destul de mari.

sapunaru-rapid- niculae

„Am vorbit cu el (n.r Cristi Săpunaru), aștept să se liniștească după această perioadă și vom vedea. Nu știu dacă a reziliat contractul, știu că antrenorul i-a transmis că nu se mai bazează pe el în ultimul an de contract.

El mai are un an de contract cu echipa (n.r Kayserispor), vom vedea ce se întâmplă. E clar că mi-aș dori foarte mult să revină lângă noi, ar conta enorm prezența lui Cristi în vestiar, pe teren. Sunt lucruri pe care le vom pune la punct, este posibil să revină”, a spus Daniel Niculae, potrivit Digi Sport.

Citește și Cristi Săpunaru se poate întoarce la Rapid: “A mai spus că își dorește să revină acolo!”

O altă mutare surpriză pe care Daniel Niculae ar vrea să o realizeze începând cu sezonul următor este reprezentată de aducerea lui Răzvan Raț pe postul de director sportiv. Deocamdată, Niculae a dezvăluit că echipa merge bine din punct de vedere sportiv, dar nu a exclus posibilitatea ca fostul internațional să se alăture și el proiectului de la Rapid.

rat-niculae

„Lucrurile sunt în regulă la echipă, totul merge bine. Am încredere în Miță și în băieți că vom aduna puncte și vom promova. Din punct de vedere financiar este stabilitatea de care avem nevoie.

Momentan este foarte importantă promovarea și vom face tot ce ne stă în putință ca să promovăm pe teren. Pe termen scurt ne dorim promovarea și licențierea. Apoi va urma o pauză în care ne putem stabiliza. Mai sunt 15 puncte puse în joc, contra unor echipe puternice, mai este mult până departe”, a mai declarat Daniel Niculae.

Citește și Patronul Rapidului a lămurit situația lui Daniel Niculae: “E cumva mai presus de președintele clubului!”

săpunaruliga 2realitatearapiddaniel niculaedeclaratii