Daniel Oprița, prima reacție după ce adversarii au anunțat că nu se prezintă la retur: „Să nu vină. Ce, nu îi las eu?”

Articol de Alexandru Dan - Publicat sâmbătă, 08 mai 2021, ora 16:59,
oprita

Antrenorul celor de la CSA Steaua, Daniel Oprița, a vorbit după victoria echipei sale, scor 2-0, din partida tur a semifinalelor barajului pentru promovarea în Liga a 2-a!

„Militarii” au trecut fără emoții de Mostiștea Ulmu, în partida tur din cadrul barajului pentru accederea în eșalonul secund. Elevii lui Daniel Oprița s-au impus în prima partidă, astfel că au luat o opțiune importantă în vederea calificării în finala care le poate îndeplinirea principalului obiectiv din acest an, și anume promovarea.

Imediat după terminarea partidei, Daniel Oprița a vorbit despre scandalul provocat în urma declarațiilor patronului de la Mostiștea Ulmu, care a anunțat că nu va trimite echipa la retur, în semn de protest față de arbitrajul din partida de astăzi. Tehnicianul „roș-albaștrilor” a comentat pe marginea acestui subiect și nu s-a lăsat deloc impresionat de planurile adversarilor, spunând că nu îl interesează ce au de gând să facă aceștia.

oprita
© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

„Foarte bine. Nu mă interesează. Să nu vină. Ce, nu îi las eu? Nu le înțeleg supărarea, nici nu vreau să le-o înțeleg. Chiar au fost niște faze controversate, unele și împotriva noastră. Nu știu dacă în compensație. Am jucat și eu fotbal. Sunt niște faze la care dacă vezi reluările zici că nu l-ai atins. Dar tu care ești acolo… E o atingere poate mai ușoară și nu îți dai seama din reluări. Eu l-am chemat pe Pacionel să îl întreb dacă l-a atins. A zis că l-a atins. Se poate să fie și o greșeală. Asta este, ce să facem acum?

Citește și CSA Steaua, baraj cu scandal! Mostiştea Ulmu ameninţă cu neprezentarea

Dacă ei nu știu că au avut cartonaș galben, ce să mai vorbim despre fotbal? Eu ce să spun despre lucrul ăsta? Mă așteptam să fie așa de dificil, să știți că se vede tracul la jucători, pentru că ei sunt singurii care au de pierdut în lupta asta. E presiunea mare pe ei și i-am simțit. Sper să se descătușeze, că nu e ușor. La barajul ăsta se poate întâmpla orice. Poți să pierzi un an de muncă în care ai terminat detașat pe locul 1.

Normal că toți așteaptă de la noi să jucăm ca Barcelona. E normal să spună asta (n.r. antrenorul celor de la Ulmu a spus că Steaua nu i-a surprins cu nimic). Trebuie să fiu mai pragmatic, am un obiectiv, am ajuns aici și nu e loc acum de spectacol. Eu am încercat să nu riscăm nimic, să jucăm la rezultat, să luăm o opțiune de calificare încă din primul meci.

Nu e așa de ușor. Trebuie să fim atenți în continuare. Sunt de felicitat cei de la Ulmu, pentru că au încercat să joace, și-au dorit, dar eu spun că putea să fie și un 6-2 pentru noi”, a spus Daniel Oprița, la finalul partidei.

Citește și VIDEO | Arbitrul, personajul principal la unul dintre golurile date de Steaua în drumul spre Liga 2

daniel opritadeclaratiimostiştea ulmubarajliga 3realitateacsa steaua
Mutua Madrid Open, Tennis, La Caja Magica, Madrid, Spain – 29 Apr 2021

Simona Halep, gata pentru revenire! Ce spune despre Jocurile Olimpice

nadal djokovic

Unde se va decide marele duel din semifinalele Roland Garros: „Totul depinde de Djokovic”