Dănuț Lupu, dezamăgit de prestația Rapidului: „Dacă îi fugărește galeria, o să joace mai bine?”

Articol de Valentin Walter - Publicat vineri, 30 octombrie 2020, ora 14:15,
Dănuţ Lupu
Dănuţ Lupu

Fostul jucător de la Rapid, Dănuț Lupu, nu crede că Rapidul va promova în acest an în Liga 1.

Fostul mijlocaș de la Rapid și Dinamo a declarat că principalii vinovați pentru dezastrul de la Rapid sunt cei din conducerea clubului. Acesta este de părere că oficialii Rapidului repetă aceleași greșeli de anul trecut.

„Cu Adrian Iencsi au greșit, au pierdut la Craiova, dar aveau multe absențe. Cu Progresul Spartac n-a putut pregăti bine partida. Deci nu e vina lui Iencsi! Anul trecut conducătorii de la Rapid au făcut niște greșeli pe care le repetă acum. Dacă tot aduci un antrenor, cum e Iencsi, trebuie să-i dai credit. Are nevoie de continuitate. Dacă schimbi antrenorii des, nu poți face o echipă competitivă” a declarat Dănuț Lupu pentru ProSport.

Dacă îi fugărește galeria, o să joace mai bine jucătorii? Anul trecut au avut echipă mai bună. Cum pot să promoveze cu o echipă mai slabă? N-au director sportiv, n-au președinte, nu mai au nici stabilitatea financiară.” a spus Lupu pentru sursa citată.

Rapid București se află pe locul 11 în clasamentul din Liga 2 cu 13 puncte.

Citește și Gheorghe Mustaţă, replică tăioasă la adresa lui Talpan! ,,Am devenit coşmarul lui de când m-am întors pe Ghencea”

 

promovaredanut lupurealitatealiga 2rapid bucuresti