Dănuț Lupu nu îi slăbește deloc pe spaniolii de la Dinamo: „Ăștia nu au una de un leu!”

Articol de Valentin Walter - Publicat sâmbătă, 31 octombrie 2020, ora 12:17,
996852-danut-lupu

Dănuț Lupu, fostul jucător de la Dinamo continuă atacurile la adresa investitorilor spanioli.

Fosta glorie de la Dinamo a declarat că echipa din „Ștefan Cel Mare” are șanse mai mari să intre în insolvență decât să redevină o forță în Liga 1. Acesta a spus că tot așteaptă să vadă ceva concret din partea spaniolilor.

„Cortacero a anunțat că bagă 19 milioane de euro, dar de fapt doar zece, că nouă au și ei niște cheltuieli. După anunț…au greșit contul! Haideți, domne, ce dracu, suntem copii?? Eu îmi doresc mai mult ca oricine ca Dinamo să revină o forță, însă după ce am văzut conferința lor am spus clar: Oamenii ăștia nu au una de un leu!” a declarat Lupu pentru ProSport.

„Nu poți să spui că bagi zece milioane de euro într-o echipă și să nu fii în stare să aduci un euro până acum. N-am putut să îl înțeleg nici pe Ionuț Negoiță, nici pe Cosmin Contra. Să sperăm totuși că acești spanioli vor reuși să aducă niște bani, ceea ce îmi e tare greu să cred.” a spus Lupu pentru sursa citată.

Dănuț Lupu nu înțelege de ce spaniolii au adus atâția jucători la echipă. Acesta a precizat că dacă Cosmin Contra pleacă de la echipa toți jucătorii spanioli vor pleca odata cu el.

Nu ştiu ce a fost în capul lor, să aduci 14 jucători la echipă. Era clar că iți trebuie șase – opt luni să faci o echipă…Până atunci să nu intre iar în insolvență…poate intră iar în insolvență, cinci ani de zile. Domnul Badea a luat și el puțin foc, le-a zis să nu mai folosească numele de FC Dinamo, se îngroașă puțin gluma așa la domnii spanioli…”

Contra pleacă odată cu jucătorii spanioli. Nu vor mai rămâne nici ei dacă antrenorul va decide să-și dea demisia. Săptămâna asta e crucială pentru Dinamo, și nu știu dacă au banii necesari cei de acolo pentru a rezolva toate problemele” a încheiat Dănuț Lupu pentru aceeași sursă.

Citește și Billel Omrani e pe lista neagră în vestiarul CFR-ului. „Băi, tu chiar ne iei la mișto?!”

investitori spaniolicosmin contradanut lupuPablo Cortacerodinamo
danemarca

UEFA spune că a tratat cu respect Danemarca, după incidentul cu Eriksen

fcsb4

Primele emoții pentru Dinu Todoran și elevii săi! Miercuri are loc tragerea la sorți pentru Conference League