Dario Bonetti, cea mai bună alegere a lui Dinamo: „Este un super profesionist!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 19:46,
Dario Bonetti
Dario Bonetti

Tehnicianul italian a început cu o victorie, scor 3-2 în fața celor de la FC Voluntari, al treilea mandat al său în Ștefan cel Mare!

Dario Bonetti a fost alesul conducerii, după plecarea lui Dușan Uhrin Jr. Rămasă fără antrenor cu doar o săptămână înaintea startului noii ediții de Liga 1, Dinamo a fost nevoită să se reorienteze rapid și să găsească cea mai bună variantă din acel moment. În cele din urmă, Bonetti, liber de angajament în ultimii cinci ani, a fost văzut salvatorul grupării din „Groapă” pentru noul sezon.

Decizia oficialilor formației bucureștene a fost salutată și de Ionel Ganea, fostul internațional român. „Ganezul” este de părere că Bonetti este un profesionist desăvârșit, iar evoluțiile lui Dinamo vor fi altele cu antrenorul din peninsulă pe bancă.

”Bonetti, aşa într-o perioadă foarte scurtă, a reuşit să îi motiveze foarte bine. Este un super profesionist. Probabil o să mai aducă ceva jucători şi cred că Dinamo va avea altă faţă. Acum nu o să mai fie probleme cu banii, un lucru foarte bun, asta contează cel mai mult”, a declarat Ionel Ganea, pentru Look Sport.

Antrenorul italian a mai fost în două mandate pe banca celor de la Dinamo București. Primul contact cu fotbalul din România l-a avut în anul 2009, Bonetti fiind tehnicianul de pe banca „câinilor” în „Miracolul de la Liberec”. Cea de-a doua aventură a italianului la Dinamo a fost în anul 2012, moment în care tehnicianul în vârstă de 59 de ani l-a înlocuit pe Liviu Ciobotariu.

Dario Bonetti a câștigat Cupa, respectiv Supercupa României în anul 2012 cu Dinamo București.

Citește și EUFORIA LUI DARIO BONETTI, CALMATĂ DE ILIE DUMITRESCU: „N-A OBSERVAT ASTA?”

declaratiiionel ganealiga 1dario bonettidinamoantrenor dinamo