Euforia lui Dario Bonetti, calmată de Ilie Dumitrescu: „N-a observat asta?”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 20 iulie 2021, ora 09:10,
Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook
Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook

Dinamo a reușit să câștige împotriva celor de la FC Voluntari, scor 3-2, pe teren propriu, în prima rundă din noul sezon al Ligii 1.

Toate cele trei goluri ale ”alb-roșilor” au fost marcate de Deian Sorescu, în minutele 44, 59 și 72, iar pentru ilfoveni au punctat Lorand Fulop, în minutul 14, și Vadim Rață, în minutul 66.

La finalul partidei, Dario Bonetti a elogiat prestația elevilor săi și a vorbit doar despre lucrurile pozitive ale meciului. Antrenorul italian s-a declarat mulțumit de rezultat și a ținut să dedice victoria suporterilor dinamoviști.

Dinamo, sursa foto: Dinamo/Facebook

„Au avut ocazii (n.r. FC Voluntari)? În a doua repriză puteam să înscriem 5-6 goluri. În final, ne-am închis pentru că am vrut să ținem de rezultat. A fost primul meci pentru unii jucători de 19-20 de ani. Victoria asta ne aduce liniște și știm ce avem de făcut în timpul săptămânii.

Victoria e foarte importantă, dar pentru mine a fost și mai importantă evoluția jucătorilor. Am așteptat un răspuns în ceea ce privește evoluția pe teren, și a fost o surpriză pozitivă din partea lor. Această victorie este pentru suporteri, pentru că clubul supraviețuiește datorită lor”, a declarat Dario Bonetti.

Dar discursul euforic al antrenorului de 59 de ani a fost contrazis de Ilie Dumitrescu. Fostul mare internațional a atras atenția asupra faptului că noul tehnician al lui Dinamo nu a subliniat deloc carențele defensive din prima repriză, atunci când FC Voluntari a punctat o dată și a avut și alte situații clare de a marca.

”Un mic detaliu: n-a observat greșelile din prima repriză, pe fază defensivă? Mi se pare așa, puțin… Mă rog”, a afirmat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport.

CITEȘTE ȘI –>> BONETTI, FERMECAT DE ELEVII SĂI: „PUTEM VORBI DESPRE NOUL DINAMO”. PE CINE CONSIDERĂ „JUCĂTOR DE FORMULA 1”

defensivaliga 1realitateailie dumitrescudario bonettidinamo