Dario Bonetti, pus la zid după parcursul dezastruos al lui Dinamo: ,,Ar trebui să-şi pună semne de întrebare foarte mari”

Articol de Mihai Cristian - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021, ora 09:58,
Dario Bonetti
Dario Bonetti

Dinamo a pierdut la scor meciul cu FCSB în ceea ce înseamnă derby-ul României. 0-6 i-a fost fatal italianului, care a fost dat afară deja de la echipă.

Florin Răducioiu, fost mare internaţional, a vorbit despre partida ce s-a disputat duminică seara, pe Naţional Arena. Acesta spune că singurul vinovat a fost Dario Bonetti.

Fistul fotbalist de la AC Milan mai susţine că Bonetti ar trebui să-şi pună semne de întrebare în ceea ce priveşte jocul pe care l-a pregătit cu FCSB. Pentru înlocuirea lui Dario Bonetti la Dinamo sunt favoriţi acum Mircea Rednic şi Vasile Miriuţă.

,,S-au luat foarte multe goluri, n-am marcat de foarte mult timp, cine e vinovat, decât antrenorul? Şi aici Dario, din păcate, ar trebui să-şi pună nişte semne de intrebare foarte mari şi să inţeleagă că e o situaţie foarte complicată şi trebuie să redreseze într-un fel sau altul aceasta echipă, din punct de vedere moral mai ales.

Eliminarea lui Filip nu e motiv pentru a căuta scuze, echipa trebuia să fie mult mai agresivă, mai atentă în apărare şi să nu dea prilejul celor de la FCSB să marcheze cu aşa uşurinţă. Au fost trei sau patru goluri din lovitură liberă, inadmisibil!

Semne de întrebare asupra antrenorului evident că mi le pun şi i-aş mai da puţin timp, dar nu mult, câteva meciuri, pentru a înţelege dacă poate cu adevărat, că această infrangere… Să urmeze o perioadă de motivare, să motiveze mai mult echipa şi să înţeleagă că mai prost decât atât nu se poate.”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekomsport.

Sursa Foto: Profimedia Images (Cronos/Cristian Stavri)

Citeşte şi CRISTIANO BERGODI NU MAI AJUNGE LA DINAMO! DE CE NU S-A AJUNS LA UN CONSENS

derbyFlorin Raducioiuliga 1dinamodario bonetti