Dario Bonetti, variantă de criză: „Cea mai ieftină soluție. Cine se gândește la liniște se înșală”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat miercuri, 14 iulie 2021, ora 20:21,
Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook
Dario Bonetti, sursa foto: Dinamo/Facebook

Dinamo a oficializat înlocuirea lui Dușan Uhrin Jr. cu Dario Bonetti, astfel că italianul este noul antrenor din Ștefan cel Mare.

Despre contextul noii schimbări de la niveul băncii tehnice a ”câinilor” a vorbit și Dorinel Munteanu. Recent instalat în funcția de principal la Oțelul Galați, echipă cu care a luat titlul în 2011 și a jucat în Liga Campionilor, fostul internațional apreciază numirea lui Bonetti.

De asemenea, Munteanu, fost și el antrenor al ”alb-roșilor”, este de părere că noii oficiali de la Dinamo, în frunte cu Iuliu Mureșan, pe care îl laudă, nu ar trebui să-și propună obiective mărețe pentru noul sezon.

”Bonetti e o soluție de avarie pentru Dinamo, poate cea mai bună și cea mai ieftină soluție. A fost ales de cei de acolo, iar eu sper să ducă această insolvență la capăt din postura de antrenor.

Salvarea de la retrogradare e obiectivul, absolut! Cine se gândește la un loc de play-off sau la liniște se înșală, din punctul meu de vedere. Cu o echipă în insolvență, în reconstrucție, este greu să te bați la primele locuri. Chiar și lui CFR Cluj, când a fost implicată în insolvență, i-a fost greu.

Dinamo are jucători împrumutați peste tot în țară. Dacă cei de acolo sună adunarea, pot să își facă un lot bun, cred eu. Iuliu Mureșan a trecut prin această situație, sper că o poată redresa și pe Dinamo. E specialist în a revitaliza echipele, cunoaște fenomenul”, a declarat Dorinel Munteanu, pentru gsp.ro.

CITEȘTE ȘI –>> OFICIAL | DARIO BONETTI ESTE NOUL ANTRENOR AL LUI DINAMO! ANUNŢUL FĂCUT DE CLUB

realitateadinamodario bonettiliga 1dorinel munteanu